Κωνσταντίνος Δαναός: Ο τραγουδιστής-δραπέτης μιλάει για όλους και όλα!

Κωνσταντίνος Δαναός: Ο τραγουδιστής-δραπέτης μιλάει για όλους και όλα!
Ο Κωνσταντίνος Δαναός, ο τραγουδιστής-δραπέτης που πριν από 17 χρόνια παραβίασε την άδειά του από τις φυλακές Αλικαρνασσού και μέχρι τον περασμένο Απρίλιο εργαζόταν ως δημοσιογράφος, παρουσιαστής και τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη
και αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να αποδράσει από τη φυλακή.

«Με πήγαν στις φυλακές της Αλικαρνασσού. Ήταν από τις πιο σκληρές φυλακές. Ήταν το 2000. Με έβαλαν με συγκρατούμενους με βαριές ποινές. Έπιασα αμέσως δουλειά για να τελειώσει πιο γρήγορα η ποινή μου. Με έβαλαν με κάποιον άνθρωπο στο ίδιο κελί ο οποίος δεν μου φέρθηκε καλά. Έκτε ποινή δις ισόβια για ανθρωποκτονία. Την τρίτη μέρα ήρθε στο κρεβάτι μου και χωρίς τη θέλησή μου μπήκε στη διαδικασία να κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να κάνει.
Υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση που την ανεχόμουν για έναν χρόνο και έναν μήνα. Με είχε πείσει πως θα μου κάνει κακό αν μιλούσα, γιατί δεν ήταν τίποτα για εκείνον μια ακόμη ανθρωποκτονία. Μου είπαν οι συγκρατούμενοι μου να μη μιλήσω γιατί θα μου βγει το όνομα του ρουφιάνου. Τι έπρεπε να κάνω; Έπρεπε να φύγω. Μου δόθηκε το δώρο της άδειας. Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος στη θέση μου το ίδιο θα έκανε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Δαναός.
Πηγή: govastileto.gr