Κυριακή, Μαΐου 26

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Βρισκόμαστε δυο 24ωρα πριν από τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές! Η χάραξη αυτών των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 είναι μεγάλης σπουδαιότητας!  Αυτές οι εκλογές σηματοδοτούν τον επερχόμενο “ξαφνικό θάνατο” του κόμματος που εκλέχτηκε από τον ελληνικό λαό διά μέσω ατέρμονων υποσχέσεων και ασύστολων ψεμάτων! Ένα κόμμα, που τεμάχισε τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας και την υποδούλωσε περαιτέρω στον διεθνή παράγοντα και δη στον
γερμανικό! Που αντί να καταργήσει τα Μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων, η πρώτη αριστερή κυβέρνηση, η οποία αποδείχτηκε περισσότερο νεοφιλελεύθερη κι από τη ΝΔ, μας έσπρωξε πιο βαθιά στον όλεθρο και την καταστροφή! Που σχεδιάζει να αποκόψει τον ελληνικό λαό από τις παραδοσιακές αξίες του! Που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κράτος αθεΐας, μέσω της ουδετεροποίησης της Πολιτείας από τη θρησκεία μας, την Ορθοδοξία!
Το διακύβευμα λοιπόν αυτών των εκλογών είναι ένα: Μαυρίστε τον ΣΥΡΙΖΑ που μαυρίζει τη ζωή μας! Δώστε “ψήφο εμπιστοσύνης” σε κόμματα που δεν ψήφισαν Μνημόνια ή που δεν συμμετείχαν με τον άλφα ή βήτα τρόπο στην ύπαρξη αυτών των Δανειακών Συμβάσεων, των οικονομικών μηχανισμών στήριξης (;;;) του λαού μας!
Μια άξια πατριωτική συμμαχία…     
Ωστόσο από την πανσπερμία κομμάτων, που κατέρχονται στις ευρωεκλογές, εντύπωση μου δημιούργησε ένας πολιτικός συνδυασμός τριών κομμάτων – κινημάτων, στο οποίο ευρωψηφοδέλτιο δεν συμμετέχουν οι επικεφαλής τους! Και είναι άξιο λόγου αυτή η επισήμανση, γιατί καταδεικνύει ότι οι Μάνος Κώνστας (Εθνικό Μέτωπο), Γιάννης Μαλταμπές (Πατριωτικός Σύνδεσμος) και Μιχάλης Χαραλαμπίδης (Λιοντάρια – Συνέργεια για την Ελλάδα) δεν διακατέχονται από αρχομανία και δεν επιδιώκουν την αναρρίχηση σε θώκους εξουσίας!

Όπως αναφέρουν, εναντιώνονται στην χρεωκοπία, στην ανεργία, στην υποταγή, στη μειοδοσία, στη διεθνή ανυποληψία, στην κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, στο δημογραφικό ζήτημα, στον αφελληνισμό και στην αντικατάσταση του πληθυσμού που επιχειρείται μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Για να σταματήσει ο κατήφορος που οδηγεί στον εθνικό αφανισμό. Για μία Ευρώπη των εθνών και των λαών!
Θα ήθελα ιδιαίτερα να σταθώ στον Πρόεδρο του Πατριωτικού Συνδέσμου! Στον δικηγόρο Ιωάννη Μαλταμπέ! Ο Γιάννης Μαλταμπές ήταν ο Συντονιστής στην Α’ Εθνική Συνδιάσκεψη της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας (21 – 23 Οκτωβρίου 2018).
Στις 17 Ιανουαρίου 2019 ο ίδιος ως πληρεξούσιος Δικηγόρος της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Αθηνών – Ελλάδας κατέθεσε μαζί με τον Δικηγόρο Στέλιο Γρηγορίου Μηνυτήρια Αναφορά κατά του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, και του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων, παθητική δωροληψία, ενεργητική δωροληψία, έσοδα από εγκληματική δραστηριότητα, όπως και κατά παντός υπευθύνου για την επικίνδυνη για το πλήθος αντιμετώπιση των μονάδων ασφαλείας  στο συλλαλητήριο της Αθήνας.
Ο Γιάννης Μαλταμπές πρωτοστάτησε στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών Ελλάδας και ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2019 από το Πεδίον του Άρεως με προορισμό τις Πρέσπες, και πέρασε από Καστοριά, Φλώρινα, Αμύνταιο,  Πτολεμαΐδα και Κοζάνη, όπου παρουσία των Μητροπολιτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Υπαλλήλων, Πολίτες συνέλεξαν υπογραφές σε πρακτικό που ο Γιάννης Μαλταμπές συνέταξε περί μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Έχει προσφέρει αφιλοκερδώς τα τελευταία χρόνια τις νομικές του υπηρεσίες ως  πληρεξούσιος δικηγόρος του “Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας”, πιο γνωστό ως ΕΛ.ΚΙ.Σ και κατέθεσε Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ)  για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες!
Προερχόμαστε από όλο το πολιτικό φάσμα της μεταπολίτευσης…
Διαβάσαμε σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Μαλταμπές για τη συνεργασία του Πατριωτικού Συνδέσμου με το Εθνικό Μέτωπο του Μάνου Κώνστα:

«Συμμαχήσαμε  αποκλειστικά με αυτήν την πολιτική ομάδα, επειδή με εμπειρικές γνώσεις που αποκομίσαμε από όλους τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως πατριωτικούς πολιτικούς χώρους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι είναι οι πλέον δυνατοί ιδεολογικά και οι πλέον ικανοί να καταλαβαίνουν το κοινωνικό γίγνεσθαι διαχρονικά και να το χειρίζονται πολιτικά. Επιπλέον είναι σοβαροί και τίμιοι. Πατριώτες όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην προσφορά, στην πράξη.  Οι μομφές περί ακροδεξιάς δεν μας αγγίζουν. Προερχόμαστε από όλο το πολιτικό φάσμα της μεταπολίτευσης με εθνικά χαρακτηριστικά και θρησκευτική ομογενοποίηση στον Χριστιανισμό της Ορθόδοξης Εκκλησίας και των δύο ημερολογίων.  Μάλιστα κατά πλειοψηφία η προέλευσή μας ανάγεται στο κέντρο.  Σήμερα πλέον οριστικά οι διαχωρισμοί του πρόσφατου παρελθόντος δεν εκφράζουν κανέναν  πολίτη της Ελλάδας. Οι κίνδυνοι είναι πλέον εντός και χρήζουν αμέσως αντιμετώπισης από τον καθένα προσωπικά διαφορετικά η απώλεια προσωπικότητας είναι άμεση και μη αναστρέψιμη»!
 https://www.triklopodia.gr/