Δευτέρα, Μαΐου 20

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Μ Α Ζ Ι Κ Α, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ …

… ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΣΑΪ ΑΝΕΥ ΨΗΦΩΝ, ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ & ΝΔΑΙΟΥΣ & ΆΛΛΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ.. ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 9 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΝ.. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
Δρουν μέσα απ’ τις σκιές, με διάφορα σταλινο-γραφειοκρατικά κόλπα, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να
σώσουν την αυτοδυναμία των μεγάλων κομμάτων. Κατάλαβαν ότι εκεί θα τούς χτυπήσουμε και
μπήκε μπροστά το ψαλίδι. Αστείες δικαιολογίες και παραγράφους που τις σκαρφίζονται και τις περνάνε την τελευταία στιγμή, περί απαγόρευσης ελληνικής σημαίας στο σήμα κάποιου πατριωτικού κόμματος ή χριστιανικού σταυρού σε άλλο..κλπ.
Με το σήμα του ΛΑΟΣ (Λαϊκού Ορθομασωνικού Συναγερμού) όμως.. κανένα πρόβλημα! Όλο και κάποιο στρατιωτάκι του Καρατζαφύρερ (αν και ψόφησε προ πολλού και το -φύρερ, προτιμήστε «καραγκιοζοφέρης» για να είστε και στο πνεύμα της ανάρτησης) θα μπει στις Βρυξέλλες να τρισ-ανέβει μισθολογικά. Κι όχι μόνο ο Φέρης, αλλά κι άλλοι ψευτοπατριώτες θα έχουν την ευκαιρία να ροκανίσουν τέτοιο μισθό. Βελοπουλιάδες (που όπως οι Φέρηδες ψήφισαν με ποδαράκια και χεράκια ΜΝΗΜΟΝΙΑ), Σωρριάδες, γραφικοί σεξο-οικολόγοι και άλλα φιντάνια..
Για να πάρετε μία γεύση του τί παίχτηκε παρασκηνιακά με τον αποκλεισμό των 9 πατριωτικών κομμάτων, διαβάστε εδώ, δελτίο τύπου της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ, του αποκλεισθέντος κόμματος του Γεωργίου Αϋφαντή στρατ.ε.α.
Ο Διόδοτος σάς έχει ήδη προτείνει ένα πατριωτικό κόμμα, το οποίο ευτυχώς θα βρίσκεται στον εκλογικό στίβο. Πρόκειται για την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, μία ένωση ελληνορθόδοξων πατριωτών που οργανώθηκαν και προετοιμάστηκαν σωστά για τις νέες προκλήσεις της εποχής, ζητώντας την ψήφο μας, αλλά και να τους γνωρίσουμε καλύτερα στην αξιόλογη ιστοσελίδα τους, ΕΔΩ.
Τούς ευχόμαστε Καλή Επιτυχία, καθώς επίσης και δυναμική είσοδο ΚΑΙ στην Ελληνική Βουλή!
Μία ακόμα αξιόλογη συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, είναι το πατριωτικό κόμμα του Δημήτρη Κολλάτου, γνωστού από την λυσσαλέα του αντιμνημονιακή και αντιγερμανική αντίσταση. Κατεβαίνει με τον τίτλο «Κολλάτος-Ανεξάρτητο Πολιτικό Κίνημα-Οικολογικό Ελληνικό». Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, μπορείτε να διαβάσετεεδώ.
Θα επανέλθουμε και με άλλες -ή και όχι- προτάσεις…
ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ