Πέμπτη, Μαΐου 16

Τέλος στην αναζήτηση: Η Αθηνά έχει το απόλυτο ελληνικό κορμί! (Εικόνες)


Το έχετε δει, το έχετε ακούσει χιλιάδες, εκατομμύρια φορές- τις περισσότερες αποτελεί απλά υπερβολή των sites που κυνηγάνε… απελπισμένα το κλικ: «Παρατήστε ό,τι κάνετε: βρήκαμε την απόλυτη Ελληνίδα θεά!», «Αντέχετε; Αυτή είναι η πιο χοτ Ελληνίδα», «Σηκωθείτε από καναπέδες, τραπέζια και υποκλιθείτε: Η Ελληνίδα που θα σου πάρει το μυαλό
είναι εδώ!» και πολλά άλλα.
Ε, λοιπόν, ξέρετε κάτι; Αυτή τη φορά δεν είναι υπερβολή: παρατήστε πραγματικά ό,τι κάνετε, σηκωθείτε από καναπέδες και τραπέζια και υποκλιθείτε, αν αντέχετε, στη θεά Αθηνά- ναι, είναι πράγματι τόσο εντυπωσιακή!
Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε φιλοξενήσει στο menshouse ορισμένες από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, όμως εδώ μιλάμε για… next level: η Αθηνά διαθέτει τον σπάνιο συνδυασμό θανατηφόρου κορμιού με πρόσωπο που προκαλεί μη αναστρέψιμο πρόβλημα στην καρδιά και, μοιάζει σχεδόν βέβαιο, στο τέλος του παρόντος κειμένου θα έχετε ερωτευτεί αθεράπευτα.
Αν περνούσατε τακτικά τα τελευταία χρόνια από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μάλλον θα τη θυμάστε καθώς εργαζόταν στο αεροδρόμιο, ενώ εδώ και μια διετία εργάζεται ως concierge service στη Μύκονο- αν θέλετε να την απολαύσετε κι από κοντά, και να φλερτάρετε απροκάλυπτα με το έμφραγμα, και φέτος θα την πετύχετε στο Νησί των Ανέμων.
Γι’ αυτό, επιτρέψτε μας να προσφέρουμε τη βοήθειά μας στην ανθρωπότητα: σ’ αυτό το link μπορείτε να δείτε τα εφημερεύοντα νοσοκομεία της χώρας. Κι αν νομίζετε πως δε θα τα χρειαστείτε, κάνετε λάθος: γιατί, βλέπετε, ακολουθεί Media Gallery με τις 25+ top φωτογραφίες της Αθηνάς (την οποία μπορείτε ν’ ακολουθήσετε στο instagram ή στο facebook).
Πάρτε βαθιά ανάσα, λοιπόν, και πάμε ν’ απολαύσουμε μαζί το απόλυτο ελληνικό κορμί… (sdna.gr)