Συγκλονιστική αποκάλυψη: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Πάντα υπήρχαν οι φωνές που έλεγαν πως δεν επρόκειτο για ένα δυστύχημα αλλά για μία σχεδιασμένη ενέργεια. Αυτές τις φωνές έρχονται να τις επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα ενός αυτόπτη μάρτυρα. 
Ένα ζευγάρι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παρίσι και αναφέρει ότι δεν ήταν «δυστύχημα».
Οι Ρόμπιν και Τζακ Φάιρστοουν ζουν με τον φόβο για τη ζωή τους αφού ανέφεραν ότι στο σημείο εντόπισαν δύο μυστηριώδη αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια…..
Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν στο τούνελ της Ποντ ντε λ’ Άλμα άφησαν τη ζωή τους η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σύντροφός της Ντόντι Φαγιέντ και ο οδηγός τους Ανρί Πολ.
Το ζευγάρι δήλωσε στη βρετανική Express, ότι βρισκόταν στον δρόμο για το ξενοδοχείο του και καθόταν στο πίσω μέρος ενός ταξί όταν πέρασαν από το τούνελ στιγμές πριν από τη μοιραία σύγκρουση.
Όπως ανέφεραν η Ρόμπιν και ο Τζακ είδαν δύο επίσημα και παράδοξα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει μπροστά από τη Μερσέντες που μετέφερε την πριγκίπισσα. Ήταν το επόμενο πρωινό που αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα στο αυτοκίνητο ήταν η Νταϊάνα.
Το ζευγάρι θεωρεί ότι ο θάνατος της πριγκίπισσας δεν ήταν δυστύχημα αφού υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι δυο τους απευθύνθηκαν σε έναν Γάλλο αξιωματικό και ανέφεραν τα δύο μυστηριώδη αυτοκίνητα που εντόπισαν. «Πήγαμε σε έναν αστυνομικό και του είπαμε ότι ήμασταν στο τούνελ χθες και πρέπει να μιλήσουμε στην αστυνομία γιατί υπάρχουν πράγματα που είδαμε. Χωρίς να διστάσει μας είπε ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε».
«Μείναμε άφωνοι. Μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη σκοτώθηκε και δεν θέλουν να μιλήσουν σε μάρτυρες» πρόσθεσαν οι δυο τους.
Ισχυρίζονται ότι τους εμπόδισαν να δώσουν καταθέσεις αν και ήταν αυτόπτες επειδή η μαρτυρία τους ήταν αμφιλεγόμενη. Δεν κλήθηκαν να μιλήσουν για όσα είχαν δει ούτε στην έρευνα που διηξήχθη στο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2007.

Όταν πλέον η έρευνα θα έφθανε σε ακροαματική διαδικασία, ο πατέρας του Ντόντι, Μοχάμεντ Φαγιέντ ήρθε σε επικοινωνία με το ζευγάρι.
Τον Σεπτέμβριο 1999 ο Γάλλος δικαστής Ερ Στεφάν απέσυρε τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εναντίον εννέα φωτογράφων και ενός δημοσιογράφου μοτοσυκλετιστή, καθώς αιτίες του δυστυχήματος θεωρήθηκαν η υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών στο αίμα του οδηγού αλλά και η υπερβολική ταχύτητα.
Ο Μοχάμεντ Φαγέντ υποστηρίζει ότι ο γιος του και η πριγκίπισσα δολοφονήθηκαν. Το ζευγάρι συναντήθηκε με τη νομική ομάδα του Φαγέντ στη Νέα Υόρκη και έδωσε την κατάθεσή του.

Ωστόσο, η Ρόμπιν τονίζει ότι ούτε οι Άγγλοι ούτε οι Γάλλοι ήθελαν να ακούσουν τη μαρτυρία της. «Ακόμη φοβόμαστε για τη ζωή μας γι αυτά που είδαμε και γι αυτά που μας είπαν» τόνισε η γυναίκα.

Τα δύο αυτοκίνητα που είδαν οι Φάιρστοουν στο σημείο της τραγωδίας δεν εντοπίστηκαν ποτέ.
«Δεν πιστεύω ότι ο θάνατος της Νταϊάνα ήταν τυχαίο και ο τρόπος που ενήργησαν οι Αρχές με κάνει να το πιστεύω όλο και περισσότερο. Καθιερώθηκε να το αποκαλούν δυστύχημα. Ελπίζω μια μέρα ο Ουίλιαμ και Χάρι να θελήσουν να μάθουν τι πραγματικά συνέβη στη μητέρα τους».
Το ζευγάρι πιστεύει ότι κάτι κακό μπορεί να τους συμβεί προκειμένου να τους κάνει να σιωπήσουν. Πλέον ζουν σε συγκρότημα με φύλαξη ώστε να είναι ασφαλείς.
kafeneio-gr