Τετάρτη, Μαΐου 22

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΠΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ “ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ”! ΟΜΩΣ Η ΑΦΗΡΗΜΑΔΑ ΑΛΕΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 
 Καθημερινά επιβεβαιώνεται η “συμπόρευση” του κ. Σαββίδη με τον Αλέξη Τσίπρα! Μια “συμπόρευση” που εκδηλώνεται από τα ΜΜΕ “ελέγχου” του κ. Ιβάν Σαββίδη! Όπως το Open Beyond TVΌπως την καθημερινή εφημερίδα Έθνος Ο οποίος έχει “καταλάβει” με την επιχειρηματική του δραστηριότητα ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!
Θυμίζοντας τον Σωκράτη Κόκκαλη του παρελθόντος! Που και οι δυο είναι φανατικοί υποστηριχτές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα! Γιατί το Κεφάλαιο δεν έχει Πατρίδα! Σήμερα είναι με το ένα κόμμα και αύριο με το άλλο! Γιατί πάνω από όλα είναι το επιχειρηματικό τους κέρδος και ποια κυβέρνηση τους το  αποδίδει! 
Έτσι, και το Open TV, από αρκετές ημέρες πριν, είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει Debate των τεσσάρων διεκδικητών της Περιφέρειας της Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και για τον λόγο αυτό όλοι είχαν ενημερωθεί, ώστε να προετοιμάζονται για τη “μεγάλη μάχη” της 16ης Μαΐου στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό! 
Αμ δε! Από ότι φαίνεται τα προηγούμενα Debate θορύβησαν πάρα πολύ τα  Επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αποφάσισαν να προβούν σε ριζοσπαστικές – φασιστικές ενέργειες, αποκλείοντας τους υποψηφίους Σγουρό και Πρωτούλη από τη διεκδίκηση της “μάχης” που θα διεξαχθεί μετά από 10 ημέρες! 
Αυτά έγραφα πριν από λίγες ημέρες! 
Open TV και  “Έθνος” στην υπηρεσία του Αλέξη Τσίπρα…   
Ωστόσο η επιβεβαίωση ήλθε κι από το Έθνος! Αφού διαβάζουμε:  
«Καθυστερημένος δεκαπέντε λεπτά εμφανίστηκε στην πρωινή πτήση για Γιάννενα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο (11.5). Συνοδευόμενος από χαλαρά μέτρα ασφαλείας κάθισε ανάμεσα στους επιβάτες της πτήσης και γρήγορα ξεκίνησε κουςκους μαζί τους. “Πώς και ταξιδεύετε με το αεροπλάνο της γραμμής; Χάλασε;”, τον ρώτησε με απορία ένας επιβάτης με τον πρωθυπουργό να απαντά αμέσως: “Δεν συνηθίζω να παίρνω το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι”… Και ενώ όλοι θα περίμεναν να κατέβει πρώτα ο Αλέξης Τσίπρας  μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στον Κρατικό Αερολιμένα Ιωαννίνων “Βασιλεύς Πύρρος” αυτός περίμενε να έρθει η σειρά του κατεβαίνοντας ανάμεσα  στον υπόλοιπο κόσμο.»! 
Δηλαδή, πιο λαϊκιστής “πεθαίνεις”! Προκειμένου να υφαρπάξουμε μερικά ψηφαλάκια από μερικούς αδαείς πολίτες!  
Αφηρημάδα εθνικά επικίνδυνη… 
Όμως, δείτε τι αλιεύσαμε στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Β.Δ. Ελλάδος τον “Πρωϊνό Λόγο” (14/5) που εκδίδεται στα Ιωάννινα: 
«Μόνο ένας ανευθυνο-υπεύθυνος Πρωθυπουργός, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, θα μπορούσε να διαπράξει ένα τέτοιο ατόπημα: Έφθασε το Σάββατο στα Γιάννενα με το αεροπλάνο της γραμμής και αμέσως μετά “επιθεώρησε” ευκαιριακά και τα έργα του αεροδρομίου. Το αεροσκάφος… φόρτωσε και επέστρεψε στην Αθήνα, μεταφέροντας όμως και τα δυο κινητά τηλέφωνα του πρωθυπουργού τα οποία αφηρημένος είχε ξεχάσει στο κάθισμά του! Φθάνοντας στο “Ελ. Βενιζέλος” είχε ήδη κηρυχθεί… συναγερμός! Εισέβαλλαν στο αεροσκάφος άνδρες της ασφάλειας και ευτυχώς τα εντόπισαν στο κάθισμά του. Το ένα τηλέφωνο ήταν το πρωθυπουργικό και το άλλο το προσωπικό του… Αθέλητα βεβαίως και οπωσδήποτε αφελώς, επηρεασμένος ίσως από την επί θύραις εκλογική συντριβή του, ο Αλ. Τσίπρας διέπραξε μια ακόμη εθνικά επικίνδυνη γκάφα. Τέτοια που, όσο και αν διαδικτυακά ψάξαμε, δεν βρήκαμε παρόμοια να έχει κάνει ποτέ, ηγέτης άλλου κράτους! 
Δύο πρωθυπουργικά τηλέφωνα, για δύο σχεδόν ώρες, αφημένα σε ένα αεροπλάνο της γραμμής (όχι στο κρατικό-υπηρεσιακό), προσβάσιμα σε κάθε άγνωστο επιβάτη, που θα μπορούσε εύκολα να αποσπάσει την κάρτα μνήμης και να γίνει κάτοχος απόρρητων συνομιλιών, αριθμών τηλεφώνων, ίσως ακόμη και κάποιων υψίστης σημασίας κρατικών μυστικών! Κάπως έτσι, κάποιοι άσπονδοι “φίλοι” μας, συχνά γίνονται γνώστες εθνικών μυστικών μας! 
Πώς λοιπόν να μην παραβιάζονται σχεδόν καθημερινά τα εναέρια, θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας από Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς και άλλους “εισβολείς”; Ο καθένας τους θα μπορούσε εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση ακόμη και στα πρωθυπουργικά κινητά τηλέφωνα (αφημένα σε καθίσματα κοινής χρήσης αεροπλάνων) και να αλιεύσει εύκολα πολύ σημαντικές πληροφορίες. 
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν κάποιοι ευσυνείδητοι πολίτες και τα… περιμαζεύουν. Διαφορετικά τέτοιες πρωθυπουργικές “αφηρημάδες”, μπορούν να αποβούν μοιραίες ακόμη και για την ακεραιότητα της χώρας μας. Τι άλλο απομένει να πει κανείς, εκτός από το… “ο Θεός να φυλάει την Ελλάδα”»!  
Τι είπατε; Δεν άκουσα; Θα τον μαυρίσετε στις εκλογές;  
Συμφωνούμε! Αυτό λέγω κι εγώ…
https://www.triklopodia.gr