Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ-καρέ η άγρια επίθεση που δέχτηκε Έλληνας από Πακιστανούς στη Θεσσαλονίκη! Τί λέει ο αδερφός του κρεοπώλη που ξηλοκοπήθηκε

1
Αγανάκτηση επικρατεί στους εμπόρους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης μετά και την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ένας κρεοπώλης από 20 Πακιστανούς επειδή κατήγγειλε στους αστυνομικούς την παρανομή δραστηριότητα τους.Ο άτυχος κρεοπώλης χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αφού η επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής ήταν άγρια, με χτυπήματα στο κεφάλι όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα.

Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Παρασκευής, οι Πακιστανοί έστησαν το στεκι τους έξω από το μαγαζί του κρεοπώλη. Όταν εκείνος είδε οτι ο κόσμος και οι πελάτες του είχαν ενοχληθεί, πήγε και τους ζήτησε να φύγουν.
Εκείνοι όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά τον απείλησαν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεταξύ τους σπρωξίματα. Ο κρεοπώλης, αφού είδε πως δεν μπορεί να πείσει τους Πακιστανούς να φύγουν, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έδιωξε τους παρνομούς πωλητές τσιγάρων.
Όταν όμως ο κρεοπώλης έκλεινε το μαγαζί το ίδιο βράδυ, περίπου 20 Πακιστανοί, όπως καταγγέλει, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άγρια.
«Μας είπαν «θα δείτε τι θα σας κάνουμε»»
«Εδώ μπροστά στο μαγαζί, πουλούσαν τσιγάρα και πήγαμε με τον αδερφό μου και τους διώξαμε… Την ώρα που τους διώχναμε, εκείνοι αντιδρούσαν και έπεσαν κάτι σπρωξίματα μεταξύ μας και τελικά έφυγαν. Πριν φυγούν από το σημείο ο ένας μας κοίταξε και άρχισε τις απειλές, θα δειτε τι θα σας κάνω και τέτοια. Φωνάξαμε την αστυνομία, πήγαμε στο τμήμα και κάναμε τα διαδικαστικά με τους αστυνομικούς και δηλώσαμε το συμβάν. Το τμήμα βρίσκεται στην Ερμού και από την Ερμού μέχρι την Εγνατία, μαζεύτηκαν περίπου 25 Πακιστανοί και τον χτυπήσαν» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Μπουρούδης, αδερφός του θύματος.
Και συνεχίζει: «Αυτήν την στιγμή ο αδερφό μου είναι στο σπίτι του, και προσπαθεί να ηρεμήσει από το περιστατικό που του συνέβη, τα χτυπήματα των Πακιστανών ήταν τέτοια που χρειάστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες καθώς έκανε ράμματα στο κεφάλι».

makeleio.gr