Δευτέρα, Μαΐου 27

Εγκαίνια Κλινικής Cosmetic Derma Medicine στο Περιστέρι

Παρουσία επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο
Εγκαίνια Κλινικής Cosmetic Derma Medicine στο Περιστέρι
Ο Ιατρικός Όμιλος COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP εγκαινίασε ακόμη μία νέα κλινική, στην καρδιά του Περιστερίου με ένα λαμπερό opening party.
Ο πολυβραβευμένος Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine, με αφορμή τα εγκαίνια της δέκατης κατά σειράς κλινικής του στο Περιστέρι στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 16, στον 2ο όροφο,
υποδέχτηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον νέο υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής που διαθέτει, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Μεταμόσχευσης Μαλλιών.
Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η Beauty Ambassador του Ομίλου Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία καλωσόρισε πολλούς αγαπημένους φίλους της που έσπευσαν να τη στηρίξουν στο νέο της αυτό ξεκίνημα.





Το team του Cosmetic Derma Medicine Κώστας Γκουβέτσος, Άννα Ρογκάκου, Κωνσταντίνα Κουρκούμπα, Φανή Φαλελάκη, Άρτεμις Ξενάκη με τον Dr.Αναστάσιος Βεκρής και την Dr.Αμαλία Τσιατούρα
Την επιτυχημένη βραδιά έκλεισε μουσικά ο Δήμος Μπέκε με ένα αξέχαστο live performance, ενώ guest Dj ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς.
Ο Ιατρικός Όμιλος COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής μέσω της Cosmetic Derma Medicine και Μεταμόσχευσης Μαλλιών μέσω της Advanced Hair Clinics που έχει βραβευθεί ως Best International Hair Clinic για το 2016 & το 2017 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ) και αποτελεί μία από τις κορυφαίες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη.
Ο Όμιλος ιδρύθηκε από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, και Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics και τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.





Μέμος Μπεγνής, Νικολέττα Καρρά, Dr.Αμαλία Τσιατούρα, Dr.Αναστάσιος Βεκρής
Στην Cosmetic Derma Medicine μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών για το πρόσωπο όπως Botox, υαλουρονικό οξύ, νήματα, PRP μεσοθεραπεία, Laser ανάπλασης, αποτρίχωσης, ευρυαγγειών, και για το σώμα με πρωτοποριακές μεθόδους Laser λιποαναρρόφησης, λιπόλυσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, που εκτελούνται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό υπό τις οδηγίες της δερματολόγου - αφροδισιολόγου Δρ. Αμαλίας Τσιατούρα.
Στην κλινική Advanced Hair Clinics το πρόβλημα της γυναικείας και ανδρικής τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά χάρη στις σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας που διαθέτει.
Η έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα της κλινικής, υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, εφαρμόζει μη επεμβατικές θεραπείες που προλαμβάνουν την τριχόπτωση αλλά και Μεταμόσχευση Μαλλιών με την μέθοδο FUE για την αποκατάσταση της αραίωσης μαλλιών.





Dr.Αναστάσιος Βεκρής, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Αραβανή, Dr.Αμαλία Τσιατούρα
Ο Όμιλος CDM Medical Group μετρά σήμερα 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο (Ιλίσια, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Λεμεσό).
Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.