Σάββατο, Μαΐου 11

Κοτζιάς για Καμμένο: Ρώσοι πράκτορες του έδωσαν τα emails

Κοτζιάς για Καμμένο: Ρώσοι πράκτορες του έδωσαν τα emails
Σοβαρές καταγγελίες για τον Πάνο Καμμένο έκανε από το βήμα της Βουλής ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, αναφορικά με τα emails που είχε καταθέσει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στη Βουλή.

Ο κ. Κοτζιάς άφησε υπόνοιες για υποκλοπή, αλλά και για συνεργασία του Πάνου Καμμένου με τη συνεργασία Ρώσων, της ΕΥΠ ή και των Κινέζων. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κοτζιάς υποστήριξε ότι τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν προέρχονταν  από τον server του Υπουργείου.
Το ένα, όπως υπογράμμισε, ήταν hotmail και το άλλο από διαφορετικό server. «Άρα δεν είχα γνώση ως υπουργός», απάντησε ο κ. Κοτζιάς, θέτοντας τον εαυτό του εκτός κάδρου.
Σύμφωνα, πάντως, με την έρευνά του, τα εν λόγω email είναι από αμερικάνικο server και άρα η υποκλοπή θα μπορούσε να γίνει μόνο από χάκερ της ΕΥΠ ή από Ρώσους ή από τους Κινέζους. Κι αυτό διότι, κατά τον ίδιο, αν κάποιος προσπαθήσει να χακάρει τους Αμερικάνους χτυπούν καμπανάκια. «Άρα λοιπόν ή έχουμε παραχάραξη ή υποκλοπή από υπηρεσίες», κατέληξε ο Ν. Κοτζιάς.