Σάββατο, Μαΐου 11

Γιατρός: Xαρμόσυνα τα νέα! Συγχαρητήρια είστε εγκυος !--Ηράκλειο: Αντρας έκανε εξέταση αίματος και του είπαν πως είναι έγκυος

Απίστευτα πράγματα σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου

Ηράκλειο: Αντρας έκανε εξέταση αίματος και του είπαν πως είναι έγκυος

Ένα μπέρδεμα στις εξετάσεις που ήταν μάλιστα «φυσιολογικές», θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης. Γίνεται να είσαι άντρας, να πας για μια απλή εξέταση αίματος και να σε βγάλουν έγκυο;

Όπως φαίνεται αυτό είναι πολύ πιθανό να έγινε σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, σημειώθηκαν απίστευτα πράγματα.
Όπως λέει ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνει μία εξέταση αίματος. Περιμένοντας τα αποτελέσματα, είδε και άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ του!
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή.
«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;» λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του.
Σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για λάθος, ένα ανθρώπινο λάθος χωρίς κόστος που μπορεί να γίνει.