Τετάρτη, Ιουνίου 5

Τραγωδία στη Λάρισα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το 20 μηνών βρέφος

  • Συγκλονίζουν τα στοιχεία της τραγωδίας
  • Οι γιατροί επί 40 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή
  • Η τραγική ειρωνεία
Μία τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρισα, όταν μία μητέρα, παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της το 20 μηνών βρέφος της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα -η οποία υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία- είχε μέσα στο αυτοκίνητο
τα τρία από τα πέντε της παιδιά της και ετοιμαζόταν να τα πάει στον παιδικό σταθμό. Ένα από αυτά τότε άνοιξε την πόρτα, με αποτέλεσμα το 20 μηνών βρέφος να πέσει στον δρόμο και εκείνη να το πατήσει, κάνοντας όπισθεν.
Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας και οι γιατροί επί 40 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.
«Ήμασταν ομάδα από παιδιάτρους, αναισθησιολόγους, νευροχειρουργούς κι εμείς στα επείγοντα, αλλά δυστυχώς το παιδάκι έφερε βαρύτατες κακώσεις», είπε ο παθολόγος Στράτος Μανουλάκας.
Τραγική ειρωνεία είναι πως πέρυσι ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας είχε πέσει από τον δεύτερο όροφο και είχε σωθεί.