Πέμπτη, Ιουνίου 13

Acai berry: Το φρούτο που μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες!

Acai berry: Το φρούτο που μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες!

Με τη σωστή διατροφή μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας ώστε να φαίνεται όμορφο και να είναι υγιές. Το μυστικό κρύβεται στη διατροφή και κυρίως στα φρούτα και στα λαχανικά.

Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο φρούτο που μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε νεότεροι. Ο λόγος για το acai berry. Το συγκεκριμένο μούρο ευδοκιμεί στα δάση του Αμαζονίου και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά γνωστό. Είναι μικρό, με σκούρο μοβ χρώμα και ζουμερό.

Γιατί όμως να προτιμήσετε το acai berry;
Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, που εμποδίζουν τη δημιουργία των ελευθέρων ριζών, οι οποίες καταστρέφουν τα κύτταρά μας. Εκτός όμως από τα αντιοξειδωτικά το acai μας παρέχει ενέργεια και συμβάλει στο να μειωθούν τα σημάδια της γήρανσης, χαρίζοντας μια απαλή επιδερμίδα. Καταναλώστε acai berry για πρωινό μαζί με γάλα καρύδας ή φτιάξετε ένα χορταστικό smoothie με αβοκάντο, καρύδα, acai και σπόρους κάνναβης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα τρόφιμο δεν είναι μαγικό, η ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για τη μακροζωία και τη νεανικότητα και τα φρούτα, όπως το acai berry, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι.

.zougla.gr