Κυριακή, Ιουνίου 2

Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας έχει τρικυμιά εν κρανίω – «Έγλυψε» τα παπούτσια της Μέρκελ και μας πούλησε – Θα «καεί» από τη φωτιά που ο ίδιος άναψε»


Σε βέρτιγκο συνεχίζουν να βρίσκονται ο Τσίπρας μαζί με την πολιτική του συμμορία έπειτα από τον καταποντισμό που υπέστησαν στις ευρωεκλογές, μη έχοντας καταλάβει το μήνυμα του ελληνικού λαού. Αντίθετα βγαίνουν στελέχη του και κατηγορούν τους Έλληνες πολίτες ότι δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM σημάδεψε με τα βέλη του τους ενοίκους του Μαξίμου υποστηρίζοντας ότι μόνο που θέλουν να κάνουν πλέον είναι ρουσφέτια και να καλύψουν στοιχεία εγκλημάτων και ενοχής σε διάφορες υποθέσεις.
Συγκεκριμένα είπε:
«Καταβάλουν προσπάθειες να ροκανίσουν το χρόνο. Τώρα λένε ότι δεν έχουν προκηρύξει εκλογές. Είναι γελοίοι. Αυτή την Κυριακή πρέπει να είμαστε πειστικότεροι για να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας. Δεν μπορούν να λένε τη μια μέρα προκηρύσσουμε εκλογές και την άλλη να λένε ότι δεν έχουν προκηρύξει. Όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τον ελληνικό λαό. Θα θρυμματιστούν όποια Κυριακή και αν κάνουν εκλογές. Ο λαός θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά για τα πολιτικά εγκλήματα και τις προδοσίες που έκαναν.
Ξηλώνονται και παροπλίζονται στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα ως υπαίτιοι τις πανωλεθρίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδομείται και διαλύεται και φυσικά μια τέτοια κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι ρουσφέτια και να καλύψουν στοιχεία εγκλημάτων και ενοχής σε διάφορες υποθέσεις. Επιχειρούν να συγκροτήσουν νέα ηγετική ομάδα και να βρουν φυσικά τι θα πουν εν όψει εθνικών εκλογών. Πάσχουν πλέον από παχιά λαρυγγίτιδα. Ανοίγουν το στόμα τους και η μια ανοησία διαδέχεται την άλλη. Ο Τσίπρας και οι συνεργάτες τους έχουν τρικυμιά εν κρανίω. Δεν μπορούν να συνέλθουν από το εύρος της ήττας. Ο απριλιανός κλώνος τα έχει πει και τα έχει δώσει όλα. Ο κ. Τσίπρας «έγλυψε» τα παπούτσια της Μέρκελ και μας πούλησε.»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τράγκας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γλυτώσει την συντριβή στις εθνικές εκλογές και θα «καούν» από τη φωτιά που οι ίδιοι άναψαν.
Συγκεκριμένα σημείωσε:
«Ο απριλιανός κλώνος τα έχει πει και τα έχει δώσει όλα. Τι να πει παραμονές εθνικών εκλογών; Όσο τις καθυστερεί τόσο με μεγαλύτερη διαφορά θα χάσει. Από τη φωτιά που άναψε ο ίδιος θα «καεί». Όσο περισσότερο αργήσει τόσο περισσότερο θα κυνηγηθεί. Καλά θα κάνει να πάει σε ομαλή αλλαγή των κομμάτων στην εξουσία. Ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της αντιπολίτευσης πληρώνει τώρα όλα τα μεγάλα εγκλήματα που έκανε εις βάρος του Έθνους.
Στο ΣΥΡΙΖΑ ο ένας κατηγορεί τον άλλον. Οι πολιτικά ανόητοι πιστεύουν ότι η συντριπτική ήττα οφείλεται σε λάθος επικοινωνία. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι το μνημόνιο και η πλήρης υπακοή στην Μέρκελ καταπίνει τις κυβερνήσεις τη μίαν μετά την άλλη. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Κατηγορούν τον ελληνικό λαό για την ετυμηγορία του. Είναι θρασύτατοι και γελοίοι. Δεν έχουν καταλάβει ότι η υπερφορολόγηση της μεσσίας τάξης, η χυδαία συμπεριφορά των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η προδοσία της Μακεδονίας οδηγεί πλέον τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ σε αλλεπάλληλες ήττες και αναπόφευκτη συρρίκνωση.
Δεν έχουν αντιληφθεί ότι όσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Όσο δείχνουν τα φασιστοειδή χαρακτηριστικά του προσώπου τους θα λαμβάνουν πειστικότερες απαντήσεις από τον ελληνικό λαό, ο οποίος αναζητά περισσότερη ειλικρινά, σοβαρότητα και αντίσταση όσων ζητάνε οι Γερμανοί. Αποτεφρώστε αυτή την Κυριακή την αλαζονεία τους. Όλους αυτούς που πίστευαν ότι είναι καβάλα στο δελφίνι, που έλεγαν ότι θα ανατινάξουν τον Γοργοπόταμο αλλά προτίμησαν θαλαμηγούς και να υπηρετούν την καγκελαρία. Ο Τσίπρας έχει διαπράξει εγκλήματα και θα πληρώσει. Απέναντι του συσπειρώνεται όλο το Έθνος και όχι μόνο οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται και αποδομείται.»crashonline.gr