Τρίτη, Ιουνίου 25

Γέμισε “δαγκωματιές” ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί να μην κατάφερε να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αλλά πολύ κακές γλώσσες από τη ΝΔ, μου λένε, ότι θα πρωθυπουργεύει στην αυριανή – μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, Θεού θέλοντος και …Ερντογάν επιτρέποντος – κυβέρνηση της ΝΔ! Και αυτές οι κακογλωσσιές, δεν έχουν να κάνουν με την “εντολή” της κ. Μπακογιάννη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προώθηση του γιου της Κώστα Μπακογιάννη στην Δημαρχία της Αθήνας, από όπου στο μέλλον θα διεκδικήσει την αρχηγία της ΝΔ!


Αλλά, με τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος, στις προσεχείς εκλογές, που ισχυρίζονται ότι καταρτίστηκε από την κ. Μπακογιάννη! Και δεν ομιλούν βέβαια, για την πρώτη θέση που δόθηκε στον Παναγιώτη Πικραμμένο, τον πρώην υπηρεσιακό Πρωθυπουργό (16/5/2012-20/6/2012) και πρώην Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, που όλοι γνωρίζουν σε ποια οικογένεια ανήκει πολιτικά, αλλά για την τελευταία εκλόγιμη θέση (την έκτη) του ψηφοδελτίου της Επικρατείας! Την οποία “κοσμεί” το όνομα του κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη!

Του επί σειρά ετών πολέμιου της ΝΔ, αλλά στενού συνεργάτη της Ντόρας Μπακογιάννη και ιδρυτικού στελέχους του κόμματος “Δημοκρατική Συμμαχία”, το οποίο ίδρυσε η Ντόρα Μπακογιάννη μετά τη διαγραφή της από τη ΝΔ με εντολή του τότε αρχηγού του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, επειδή ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο και το οποίο είχε καταψηφίσει η υπόλοιπη Κ.Ο της ΝΔ!

Ακολούθως ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης, στις 21 Μαΐου 2012 αποχώρησε από την “Δημοκρατική Συμμαχία”, επειδή υπήρξε εκλογική συνεργασία με τη ΝΔ!

Στη συνέχεια τον Νοέμβριο του 2012 προσχώρησε στο κόμμα του πρώην Μητσοτακικού Υπουργού Οικονομίας Στέφανου Μάνου, τη “Δράση”, στην οποία εκλέχτηκε και τρίτος Πρόεδρός της!

Όμως επειδή η πολιτική είναι και ολίγον “πόρνη”, όπως είχε πει για την μπάλα ο παλαιότερα προπονητής του Παναθηναϊκού Ίβιτσα Όσιμ, ο κ. Σκυλακάκης ξέχασε το παρελθόν του και τον Ιανουάριο του 2017 αποδέχτηκε τη συνεργασία της “Δράσης” με τη ΝΔ! Δηλαδή, ο πολιτικός που αποχώρησε από τη ΝΔ λόγω της εκλογικής συνεργασίας της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” με τη ΝΔ, τώρα αποδέχεται με τη “Δράση” τη συνεργασία με τη ΝΔ και μπαίνει και στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας της σε εκλόγιμη θέση! Τι παραλογισμός Θεέ μου!

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω παρακάτω την ανάρτηση του κ. Συλακάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb στις 21 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:52, όπου λέγει χωρίς αιδώ:

«Φίλες και φίλοι,

Σήμερα ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στην έκτη θέση του εξαιρετικού ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι για μένα εξαιρετικά τιμητικό. Ταυτόχρονα αθροιζόμαστε πλέον πέντε με προέλευση από τη Δράση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές. Όλοι με κάποιες, μικρές ή μεγαλύτερες, πιθανότητες εκλογής. Έχοντας συμμετάσχει ενεργά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκστρατείας της ΝΔ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις εκλογές αυτές - κάτι που συνεχίζεται βέβαια και θα συνεχίζεται μέχρι την τελευταία ώρα -, μπορώ να σας πω ότι έχω αυτή τη φορά μεγάλη αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα και προπαντός για την επόμενη μέρα. Μια καλύτερη εποχή ξημερώνει επιτέλους για τη χώρα και τις ιδέες μας. Φτάνει βέβαια να είμαστε όλοι εκεί στις κάλπες την 7η Ιουλίου. Για πάρουμε με την ψήφο μας και πάλι τη ζωή μας στα χέρια μας»!

Αλήθεια φίλες και φίλοι, ξημερώνει καλύτερη ημέρα μετά τις εκλογές;

Με τέτοιους πολιτικούς, που τα πολιτικά όριά τους ξεπερνιούνται από ώρα σε ώρα;

Πιστεύουμε αλήθεια, ότι με τέτοιες πολιτικές επιλογές θα κυβερνήσει τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Και αν είναι ελεγχόμενος στο κόμμα του, τι ακριβώς θα περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κυρίως στα εθνικά μας θέματα;




Εμφανίστηκε ο “καπετάνιος” Πάνος Καμμένος…









Μετά την ηχηρή καρπαζιά του ελληνικού λαού προς τον Πάνο Καμμένο στις ευρωεκλογές του Μαΐου 2019, δείγμα πως ο λαός μας δεν ξέχασε τον συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση που παρέδωσε στους Σκοπιανούς της Μακεδονία μας, χάθηκε επ΄ ολίγον.

Όμως τον “ανακάλυψε” το Πρώτο Θέμα! Που λέτε; Μα στην θάλασσα του Αιγαίου μας, όπου “πνίγει” τον καημό του!
«Η “παρέλαση” στις Σποράδες με την υπερπολυτελή θαλαμηγό “Lay Back” (“αράζω”, σε ελεύθερη μετάφραση), το νέο καμάρι του Πάνου Καμμένου, ένα 25μετρο Ferretti, το οποίο σε τιμή γιάρδας κοστίζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ - κομμάτια και θρύψαλα το περίφημο “ηθικό πλεονέκτημα” του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ από τον μόνιμο συγκυβερνήτη για 4 χρόνια, ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται τώρα προτιμά να κυβερνά το Ferretti του, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο που του αφήνει η πολιτική αποστρατεία του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που ο Αλέξης Τσίπρας εμπιστεύτηκε από την πρώτη μέρα ως συνέταιρό του και στήριζε, κάλυπτε και προστάτευε σχεδόν μέχρι τέλους, παρά τις επανειλημμένες προκλητικές συμπεριφορές του. Ακόμη και μετά τις δεύτερες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τη δυνατότητα κυβερνητικών συμμαχιών με όμορα και συγγενικά κόμματα, όπως το ΚΙΝ.ΑΛ. της Φώφης Γεννηματά και το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Τσίπρας επέλεξε να διατηρήσει τον κυβερνητικό συνεταιρισμό με τον Π. Καμμένο και το ρεύμα της “ψεκασμένης” Δεξιάς που εκπροσωπούσε. Επιπλέον, τον κράτησε στην ευαίσθητη θέση του υπουργού Άμυνας, προικίζοντάς τον μάλιστα με ιδιαίτερη αυτονομία στη διαχείριση συμβολαίων, συνεργασιών, αγορών εξοπλισμού και λοιπών συναλλαγών, όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ για πολλά χρόνια κατηγορούσε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., ότι οι εξοπλισμοί αποτελούσαν “θερμοκήπιο σκανδάλων”. Άλλωστε τα παραδείγματα του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου είναι τόσο πρόσφατα, που είναι αδύνατο να ξεχαστούν. Φαίνεται ότι ο Τσίπρας σκέφτηκε ότι ο... Πάνος είναι ο κατάλληλος για να φυλάει τα πρόβατα... Τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη…»!
Φίλες και φίλοι, ο Πάνος μπορεί να μην πολιτεύεται και να έβγαλε τη μάσκα του λαϊκού ήρωα, όμως πόσοι τέτοιοι υπάρχουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, που εσείς θα πάτε στο κατακαλόκαιρο για να τους ψηφίσετε; Τι είπατε δεν άκουσα… να σας πω ποιοι είναι; Ε… κάντε κάτι κι εσείς! Μην ακούτε μόνο τα μεγάλα, τα λόγια τα ωραία…




Και οι Σκοπιανοί αμφισβητούν όσα τους έδωσε ο Αλέξης…








Βρήκαμε την παρακάτω αξιόλογη είδηση στην διαδικτυακή πλατφόρμα In.gr:

«Σάλος στα Σκόπια : Ξένη γλώσσα η “μακεδονική” για τον νέο υπουργό Πολιτισμού.

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στη “Βόρεια Μακεδονία” η επιλογή του πρωθυπουργού της χώρας Ζόραν Ζάεφ για τη θέση του νέου υπουργού Πολιτισμού.

Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ υπέβαλε την Κυριακή πρόταση στο Κοινοβούλιο με τους νέους υπουργούς, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Χούσνι Ισμαΐλι, που θα αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού, γράφει σλαβικό δημοσίευμα της Βόρειας Μακεδονίας. Ωστόσο, για τον Χούσνι Ισμαΐλι υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ανέλαβε το υπουργείο Πολιτισμού ένας γιατρός χωρίς πολιτιστική παρουσία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στο βιογραφικό του (κάτω), ο προταθείς ως υπουργός Πολιτισμού αναφέρει τη “μακεδονική” γλώσσα ως… ξένη.

Αχ… Αλέξη και Πάνο, θα δικαστείτε κάποια μέρα για το “έγκλημά” σας;;











ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019