Κυριακή, Ιουνίου 2

Η «τοξική» κυριαρχία της λευκής φυλής


Αυτό που προστατεύει ακόμη την Ελλάδα είναι η εθνική συνοχή της, η οποία όμως μειώνεται συνεχώς – αφενός μεν λόγω της μετανάστευσης των νέων της, αφετέρου εξαιτίας της μαζικής, παράνομης εισροής μεταναστών, με αποτέλεσμα τη σταδιακή αλλοίωση του πληθυσμού της για να είναι πιο εύκολα ελεγχόμενη από τους νέους ιδιοκτήτες της. Εάν εδώ προσθέσουμε τον προβλεπόμενο διαμελισμό της μέσω της Μακεδονίας και στη συνέχεια της Θράκης, ενδεχομένως επίσης τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους και την απώλεια ολόκληρης της Κύπρου,
θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα του τι θα συμβεί – ενώ ασφαλώς όλα αυτά θα συνοδευθούν από την κλιμάκωση της εγκληματικότητας.
.

Άποψη


Στην Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης, το μεταναστευτικό αντιμετωπίζεται πολύ ελαφρά – με όλους όσους αναφέρονται στους κινδύνους να θεωρούνται εθνικιστές ή/και ακροδεξιοί. Εν τούτοις το μεταναστευτικό, σε συνδυασμό με τις εισοδηματικές ανισότητες που προκαλεί ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός (για τον οποίο οι μετανάστες είναι πηγή πλούτου, επειδή πιέζουν τους μισθούς των εργαζομένων προς τα κάτω αυξάνοντας την προσφορά φθηνής εργασίας), αποτελεί ένα από τα κορυφαία προβλήματα της Δύσης – το οποίο δυστυχώς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε σωστά, ενώ προωθείται τόσο από το σύστημα Soros με στόχο τον καλύτερο έλεγχο των αλλοιωμένων κοινωνιών και τη δημιουργία εξαθλιωμένων σκλάβων χρέους, όσο και από τη διεθνιστική αριστερά που ζει ακόμη στο παρελθόν.
Για να γίνει καλύτερα κατανοητό το θέμα, σύμφωνα με τον P.C. Roberts οι επιθέσεις εναντίον της «λευκής φυλής» στις Η.Π.Α. αποτελούν πλέον μέρος της επίσημης εκπαιδευτικής πολιτικής – όπως στο παράδειγμα της Νέας Υόρκης, όπου ο επικεφαλής του εκπαιδευτικού συστήματος, γιός μεταναστών από το Μεξικό, διεξάγει εκστρατεία εναντίον της, κατά τον ίδιο, «τοξικής» κυριαρχίας των λευκών! (πηγή)
Ειδικότερα, το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει για τους εκπαιδευτικούς προσδιορίζει την αντικειμενικότητα, το δημοκρατικό ατομικισμό, την πίστη στην αξιοκρατία και την προτεσταντική ηθική της εργασίας, ως εκδηλώσεις της λευκής υπεροχής που πρέπει να εξαλειφθούν – χωρίς να ενδιαφέρεται για το ότι η πανεπιστημιακή εκπαίδευση που του προσφέρθηκε και η θέση που κατέχει, με μισθό 345.000 $ το χρόνο, οφείλονται στο αμερικανικό κράτος που τον δέχθηκε ως μεξικανό μετανάστη. Φαίνεται λοιπόν πως η ποικιλομορφία και οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες που υποστηρίζουν οι νεοφιλελεύθεροι και οι αριστερόστροφοι διεθνιστές, έχουν οδηγήσει πια σε επικίνδυνες ατραπούς – όπου μεταξύ άλλων οι λευκοί κατηγορούνται πλέον ως εθνικιστές, ρατσιστές και ακροδεξιοί, εάν προσπαθήσουν να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους.
Παράδειγμα ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος κατηγόρησε τους Βρετανούς, τους Πολωνούς, τους Ούγγρους, τους Ιταλούς και άλλους Ευρωπαίους ως «ηλίθιους εθνικιστές που μισούν τους μετανάστες και αγαπούν μόνο τις δικές τους χώρες, ενώ αντί αυτού του εθνικιστικού εγωισμού πρέπει να καλωσορίσουν τη μαζική μη ευρωπαϊκή μετανάστευση και να πάψουν να υπάρχουν ως ενιαίες εθνικές ενότητες» (πηγή). Είναι δε γνωστό πως σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως στη Σουηδία, στη Γαλλία κλπ., είναι απαγορευμένο να πει κανείς κάτι επικριτικό για έναν μετανάστη από την Ασία ή την Αφρική – αφού κινδυνεύει να τιμωρηθεί, ενώ χαρακτηρίζεται αμέσως ως ρατσιστής.
Το γεγονός πάντως, σύμφωνα με το οποίο οι δυτικές κυβερνήσεις τάσσονται συχνά υπέρ των ξένων και όχι των Πολιτών τους, έχει ενθαρρύνει τους μη λευκούς μετανάστες σε πράξεις μίσους και βίας εναντίον των λευκών – όπως στο παράδειγμα ενός μαύρου ράπερ στη Γαλλία, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του και με τον τίτλο «….καίω τη Γαλλία», πνίγοντας συμβολικά μία γυναίκα που εκπροσωπεί τη χώρα (πηγή). Παραδόξως το απίστευτα ρατσιστικό αυτό βίντεο δεν έχει «κατεβεί» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Face book, Twitter κλπ.) – γεγονός που σημαίνει πως μόνο η «λευκή φυλή» μπορεί να είναι ένοχος ρατσισμού και μίσους, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν επιτρέπουν μόνο το λευκό ρατσισμό!
Για να καταλάβει κανείς το πώς λειτουργεί το «σύστημα», αρκεί να σημειώσουμε πως ακόμη και το analyst.gr δεν μπορεί πλέον να διαφημιστεί στα μέσα μαζικής δικτύωσης και μπλοκάρεται συνεχώς όσον αφορά τις αναρτήσεις του, επειδή απλά δεν συμφωνεί με πολλά από αυτά που θέλει να επιβάλλει το σύστημα – παρά το ότι αναφέρεται μόνο σε τεκμηριωμένα επιστημονικά θέματα, έχοντας κέντρο βάρους την Οικονομία.
Περαιτέρω, οι δυτικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν γενικότερα μία ψυχολογική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση – όχι μόνο η Ελλάδα. Ιδίως οι Η.Π.Α., στις οποίες οι μεγάλες βιομηχανικές πόλεις έχουν χάσει σχεδόν το 20% του πληθυσμού τους, λόγω της παραγωγής αγαθών σε άλλες χώρες και κυρίως στην Κίνα – ενώ η κοινωνική κατάρρευση φαίνεται καθαρά από την έλλειψη στέγης. Το γεγονός αυτό διαπιστώνεται από τους χιλιάδες αστέγους που αναγκάζονται να μείνουν σε δρόμους και σε πάρκα, ακόμη και σε πολύ πλούσιες πόλεις – όπως στο παραλιακό Venice του Los Angeles, στο οποίο μία κατοικία κοστίζει περί το 1,9 εκ. $ (φωτογραφία, πηγή). Σε ολόκληρη την πόλη του Los Angeles τα περιττώματα και τα σκουπίδια στους δρόμους έχουν προκαλέσει την πανώλη των αρουραίων και των ψύλλων – ενώ οι επικίνδυνες συνθήκες αποχέτευσης οδήγησαν τις ιατρικές αρχές στην πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία θα ξεσπάσει μία μεγάλη επιδημία λοιμωδών νοσημάτων το καλοκαίρι (πηγή).
Ήδη από το Δημαρχείο της πόλης απομακρύνθηκαν τα χαλιά, λόγω του φόβου επιδημίας τύφλωσης από τους αρουραίους – ενώ το κόστος της αντιμετώπισης των αστέγων αυξάνεται συνεχώς, αφού πρόσφατα αποφασίσθηκε η δαπάνη 1,2 δις $ για τη χρηματοδότηση 10.000 κατοικιών για να στεγαστούν οι άστεγοι, σημειώνοντας πως το αρχικό κόστος ανά μονάδα ήταν 140.000 $, έχοντας αυξηθεί πλέον στα 500.000 $ ως αποτέλεσμα της φούσκας στα πάγια περιουσιακά στοιχεία που προκάλεσε η πολιτική της Fed.
Φυσικά όλα αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στις Η.Π.Α. αλλά, επίσης, στην Ευρώπη – όπου έχουμε ήδη αναφερθεί στο τι συμβαίνει στο Βερολίνο με τους χιλιάδες αστέγους και με την εκτόξευση της εγκληματικότητας (άρθρο), μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα της απίστευτης γερμανικής μιζέριας. Ορισμένες περιοχές των Η.Π.Α. πάντως μοιάζουν πλέον με ινδικές συνοικίες – αν και η αύξηση της βίας αποτελεί έναν σημαντικότερο δείκτη της κοινωνικής κατάρρευσης, σημειώνοντας πως το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης (Memorial Day) μόνο στο Σικάγο σκοτώθηκαν 42 άνθρωποι, σαν να επρόκειτο για μία πολεμική ζώνη (πηγή).
Συνεχίζοντας, οι βίαιες συμμορίες μεταναστών, όπως η MS-13 της Καλιφόρνιας, διευρύνουν την παρουσία τους σε πολλές περιοχές – αναγκάζοντας τους πλούσιους Αμερικανούς να τοποθετούν στα σπίτια τους αλεξίσφαιρα παράθυρα ή πόρτες από χάλυβα και να δημιουργούν στο εσωτερικό τους ασφαλή δωμάτια, για την προστασία τους από επιθέσεις. Την ίδια στιγμή έχουν εμφανιστεί μεγάλα προβλήματα όσον αφορά την ύδρευση, αφού διαπιστώθηκε μία δραματική αύξηση των επιπέδων ασθενειών που μεταδίδονται από το νερό, ενώ ταυτόχρονα η υγειονομική περίθαλψη στις Η.Π.Α. καταρρέει – τονίζοντας ξανά πως είναι άλλη η Αμερική του προέδρου Trump και άλλη των Clinton, Soros κοκ. που τον πολεμούν λυσσαλέα, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων που επιδιώκουν.
Η κυρία Νομικού έχει αναφερθεί σε αντίστοιχες καταστάσεις στην Ευρώπη, όπως στην κυριαρχία του Ισλάμ στη Γαλλία (πηγή) και στις τρομακτικές συνθήκες που βιώνουν οι Σουηδοί, ενώ ο κ. Ζακυνθινός στις Βρυξέλλες, στην τζιχάντ πρωτεύουσα της Ευρώπηςυπενθυμίζοντας πως η τρομοκρατία είναι η λογική συνέπεια των ληστρικών πολέμων που διεξήγαγε η Δύση στις άλλες ηπείρους και που προκάλεσαν την εύλογη ριζοσπαστικοποίηση των μουσουλμάνων εναντίον της, παρά το ότι πολλές χώρες της, όπως η Γερμανία, τάσσονται υπέρ της μετανάστευσης.

Επίλογος

Ολοκληρώνοντας, αυτό που προστατεύει ακόμη την Ελλάδα είναι η εθνική συνοχή της, η οποία όμως μειώνεται συνεχώς – αφενός μεν λόγω της μετανάστευσης των νέων της, αφετέρου εξαιτίας της μαζικής, παράνομης εισροής μεταναστών, με αποτέλεσμα τη σταδιακή αλλοίωση του πληθυσμού της για να είναι πιο εύκολα ελεγχόμενη από τους νέους ιδιοκτήτες της.
Εάν εδώ προσθέσουμε τον προβλεπόμενο διαμελισμό της μέσω της Μακεδονίας και στη συνέχεια της Θράκης, ενδεχομένως επίσης τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους και την απώλεια ολόκληρης της Κύπρου, θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα του τι θα συμβεί – ενώ ασφαλώς όλα αυτά θα συνοδευθούν από την κλιμάκωση της εγκληματικότητας, αφού η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με αυτά που ήδη συμβαίνουν σε άλλες χώρες της Δύσης.
Λύσεις βέβαια υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, αν και όχι για πολύ καιρό ακόμη – ενώ είναι ξεκάθαρο πως τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η ελληνική ελίτ, αφού όλοι οι υπόλοιποι χειραγωγούνται ευκολότερα μέσω των διατεταγμένων ΜΜΕ, των κατά παραγγελία δημοσκοπήσεων κοκ. Όπως έχουμε αναφέρει δε, για πολλά πράγματα μπορεί να κατηγορήσει κανείς τη γερμανική ελίτ, αλλά δεν θα επέτρεπε ποτέ να χρεοκοπήσει η χώρα της, απλά και μόνο για να συμμετέχει στη ληστεία των περιουσιακών της στοιχείων – όπως δυστυχώς η ελληνική ελίτ και ειδικά η πανίσχυρη εφοπλιστική κοινότητα.
analyst.gr