Σάββατο, Ιουνίου 29

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος Στο Ναυτικό Νοσοκομείο διεκομίσθη ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του EleftherosTypos.gr, ο κ. Τσοχατζόπουλος νοσηλεύεται ακόμα καθώς πρόκειται για καρδιολογικό ζήτημα.Οι πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ παραμένει νοσηλευόμενος, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί
η κατάσταση της υγείας του. Η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο -80χρονος σήμερα πρώην υπουργός- είναι πολύ εξαντλημένος και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρυμένη. «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους», είχε πει. «Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο», πρόσθεσε.