Τρίτη, Ιουνίου 4

Ραντεβού στο δικαστήριο έδωσαν Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Ραντεβού στο δικαστήριο έδωσαν Μάρθα Κουτουμάνου - Μαρία Ελένη Λυκουρέζου


Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Το Πρωινό», πρόβαλε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με το οποίο έχει ξεκινήσει ένας “δικαστικός πόλεμος”, ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή.
«Είναι ένα θέμα το οποίο αλιεύσαμε και είναι και επίσης μία μεγάλη αποκλειστικότητα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που έχει να κάνει με την ανταλλαγή εξωδίκων και ένα πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μάρθα Κουτουμάνου και την Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου.

Να πούμε εν συντομία ότι το διαβάσαμε εκτενώς και απομονώσαμε κάποια σημεία, διαπιστώνοντας ότι, αρχής γενομένης τον Δεκέμβριο του 2018 όπου η Ζωή Λάσκαρη έχει φύγει πλέον από την ζωή, έχει αφήσει την περιουσία της στις κόρες της και ο κ. Λυκουρέζος, αποποιήθηκε αυτή την κληρονομιά για αυτό και το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη ανήκει μόνο στις κόρες της.
Το θέμα είναι ότι τον Δεκέμβριο εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, στην αδερφή της Μάρθα Καραγιάννη, όπου έλεγε: “Σε καλώ εντός δυο ημερών να παραδώσεις αντίγραφα των κλειδιών της οικίας μας προκειμένου να την επιδείξω σε υποψηφίους αγοραστές, αλλιώς θα προβώ σε αντικατάσταση”.
Όμως όταν αποδέχεσαι μία κληρονομιά, παίρνεις και χρέη και σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο Πρώτο Θέμα, τα χρέη ανέρχονταν τις 22.000 ευρώ. Είναι απλήρωτα κοινόχρηστα άνω των 22.000 ευρώ.
Στην συνέχεια ήρθαν και άλλα δυο εξώδικα όπου η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου κάνει εκτενή αναφορά στην Μάρθα Κουτουμάνου, όπου αναφέρει πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κάλυπτε για περισσότερο από 40 χρόνια κάθε σου ανάγκη, πως γίνεται να ισχυρίζεται πως της χρωστάει λεφτά;
Σύμφωνα μάλιστα, με ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν πριν περίπου ενάμιση μήνα, από την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, ζητά να είναι προσωρινός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης. Προκειμένου να διανείμει στις δυο αδελφές όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»…