Σάββατο, Ιουνίου 15

ΓΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥ BORIS GALIEW

Στην Γη υπερτερούν κατά απόλυτη πλειοψηφία ψυχές χαμηλού επιπέδου. Ψυχές ανωτέρου επιπέδου είναι μετρημένες στα δάκτυλα ενός χεριού.

Η Γη όντως αποτελεί το "στάβλο του τοπικού Γαλαξία", τον σκουπιδοτενεκέ του, και αυτό είναι φυσικό, διότι εδώ επικρατούν τα ζωικά ένστικτα. Και μάλλον έτσι θα συνεχιστεί ακόμη για πολύν καιρό. Και αυτό δεν είναι τραγικό. Διότι και οι νεαρές ψυχές έχουν ανάγκη ενός τόπου, όπου
μπορούν να εκπαιδευτούν και να αποκτήσουν εμπειρία. Στο Σύμπαν υπάρχουν πάρα πολλοί πλανήτες και πιο αναπτυγμένοι και πιο καθυστερημένοι έναντι της Γης, όπου συνεχίζονται οι αμείωτοι πόλεμοι και επικρατεί η σκληρότατη δικτατορία. Εις ότι αφορά τώρα τα ευαίσθητα άτομα, αυτοί παίζουν τον ρόλο του καταλύτη. Είναι οι διαλεκτοί, τους οποίους έστειλαν εδώ (ενσάρκωσαν) οι Πάνω, για να φωτίζουν τον δρόμο. Η κύρια δουλειά τους διεξάγεται στο λεπτό αόρατο επίπεδο.

Η συμμετοχή τους στα φόρουμ αποτελούν μόνο το 2-3% της πραγματικής τους δράσης. Αυτοί επηρεάζουν τους γύρω ανθρώπους πολύ περισσότερο, απ' όσο οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν. Σε όλη την Ελλάδα αυτοί είναι δεν είναι λίγες μόνο εκατοντάδες άτομα.

Ιδού τα κριτήρια του διαλεχτού ανθρώπου (ανώτερης ψυχής):

- Το άτομο αυτό ποτέ δεν αυτοπροβάλλεται
- Το άτομο αυτό ποτέ δεν έλκεται στα υλικά αγαθά
- Το άτομο αυτό ποτέ δεν δημιουργεί και δεν συμμετέχει στις οργανώσεις, τάγματα και κόμματα

Από την φύση της αποστολής του ο διαλεκτός δεν ικανοποιείται από την συνηθισμένη γήινη ευτυχία οποιασδήποτε μορφής. Διότι τον περιμένει βραβείο πολύ μεγαλύτερης αξίας, τα γήινα τούτα σε σύγκριση με το οποίο αποτελούν απλά σκουπίδια.

Το ότι η ανθρωπότητα καταδίκασε τον εαυτόν της στην αυτοκαταστροφή, δεν πρέπει να θεωρηθεί τραγωδία. Πολύ απλά οι ψυχές θα ανατοποθετηθούν σε διάφορους τόπους, καταλληλότερους για την συνέχιση της μετεκπαίδευσης τους.

Οι διαλεχτοί θα συνεχίζουν να εκτελούν την αποστολή τους, θα ενσαρκώνονται συνεχώς για να βοηθούν τις χαμηλές ψυχές. Δεν θα αναπαύονται στους ανώτερους τόπους, διότι εκεί στο Σπίτι, άπρακτοι πλήττουν πολύ, διότι από την φύση τους είναι Μαχητές.

http://astralangels.blogspot.com