Δευτέρα, Ιουνίου 3

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ .ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΟΛΑ;

Τώρα λοιπόν που έγινε γνώστη η ημερομηνία των εθνικών εκλογών και λαμβάνοντας υπ’όψιν τα αποτελέσματα των εκλογών της προηγούμενης Κυριακής,οδηγούμαστε στα εξής συμπεράσματα.
Λογικά η ΝΔ θα είναι και πάλι το πρώτο κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ με ή χωρίς Τσίπρα το δεύτερο.

Η ΝΔ θα ενισχυθεί από ψηφοφόρους διαφόρων δεξιών και πατριωτικών αποχρώσεων.Το επιχείρημα αυτών των μετακινούμενων ψηφοφόρων είναι ότι πρέπει όλοι να βάλουμε ένα χέρι να ξεκουμπιστούν οι άθεοι απατεώνες και για τα άλλα βλέπουμε.
Μήπως όμως εδώ υπάρχουν κάποιες παγίδες;
Μετά τις εκλογές,όταν κάτι δεν μας αρέσει και δεν συμφωνούμε θα αρχίσουμε πάλι να διαμαρτυρόμαστε,όπως κάναμε και με τους προηγούμενους.
Τα ματ θα υπηρετούν και πάλι την κυβέρνηση και θα εκτοξεύουν και πάλι δακρυγόνα σε αυτούς που ίσως να την είχαν ψηφίσει.Πάλι θα έχουμε λοιπόν διαχωρισμό των Ελλήνων, όχι πάλι σε φασίστες και διεθνιστές, αλλά σε δεξιούς Ευρωπαίζοντες και σε ακροδεξιούς εθνικιστές.
Οι αντεξουσιαστές-αναρχικοί, με την ανοχή της σημερινής κυβέρνησης, έχουν ριζώσει τόσο βαθιά(και με την συνδρομή τόσων λαθρομεταναστών), ώστε θα είναι τρομερά δύσκολος, ο πλήρης έλεγχός τους.
Αν μάλιστα καθοδηγούνται από έξω, τότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.
Ας θυμηθούμε τον Δεκέμβριο του 2008, και την αδράνεια της τότε δημόσιας τάξης και κυβέρνησης.
Έχει άραγε το θάρρος η ΝΔ να αλλάξει το άσυλο, τα Εξάρχεια, το μεταναστευτικό και την υποβάθμιση των διαφόρων περιοχών;
Σε ότι αφορά τον εργασιακό τομέα,μάλλον δεν αναμένεται να γίνει και κάτι το θετικό.
Το αντίθετο οι συνθήκες εργασίας θα χειροτερέψουν. Την καυτή πατάτα της μείωσης των συντάξεων θα την πάρει η νέα κυβέρνηση.
Οι Έλληνες περιμένουν να μπεί ένα φρένο επιτέλους στον εκπαιδευτικό και αντεθνικό κατήφορο, που έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη χώρα μας.
Αυτά είναι τα μεγαλύτερα αγκάθια της νέας κυβέρνησης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη πλευρά ελπίζει ότι θα του έλθουν ψήφοι από το ΚΙΝΑΛ τους πριν ποταμίσιους και άλλων αριστερόστροφων και υπό διάλυση κομμάτων.
Σοβαρός παράγοντας της διαμόρφωσης του αποτελέσματος, θα είναι και η αποχή,αλλά είναι άγνωστο ποιά κατεύθυνση θα επηρεαστεί.
Αλλά επειδή παίρνουμε όλες τις εκδοχές(ούτε προφήτες είμαστε ,ούτε Τζόκερ παίζουμε),Υπάρχει και η περίπτωση να μην έχει αυτοδυναμία η ΝΔ. Εκεί θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι, εκεί θα πέσουν οι μάσκες.
Κάπου διάβασα ότι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα μετά τις τελευταίες εκλογές,μοιάζει με ένα πληγωμένο θηρίο που είναι απρόβλεπτο και γι’αυτό πολύ επικίνδυνο.
Όλα αυτά που ανέφερα, αν τα παραβάλλουμε με την Ελληνοτουρκική κρίση,και το εκρηκτικό μείγμα των Βαλκανίων,δημιουργούν απρόβλεπτες καταστάσεις,για το καλοκαίρι που έρχεται.
Ας ευχηθούμε όλοι να δώσει ο Θεός, να εξελιχθούν ειρηνικά και ομαλά τα πράγματα,αρκεί μόνο να είναι για το συμφέρον το δικό μας και της πατρίδας μας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
 triklopodia.gr