Κυριακή, Ιουνίου 30

Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των αμερικάνων σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ...


Ανοικτή Επιστολή...

Γνωριζόμαστε από παλιά Γιάννη μου.

Όταν με είχες στη δούλεψη σου, στην εκπομπή σου στον Σκάϊ "Κι' αύριο μέρα είναι", μαζί με το δουλάκι σου τον Βαξεβάνη, που τα παίρνατε χοντρά και μαύρα από τον Αλαφούζο, μαζί με τον Καρτερό, τον Τραγκα, τον Χατζηνικολάου και τ αλλα παιδιά.
Με ξαπόστειλες όμως στον... Κακαουνάκη, όταν τα βρήκες σκούρα μ' εκείνο το ρεπορτάζ που σου έφερα από την Κρητη, ότι οι βρωμοκρητίκαροι πουλάγανε τις περιουσίες τους στους Ισραηλινούς,
το οποίο όμως ποτέ δεν μετέδωσες.
Σε συμπόνεσα τότε, καθόσον αμερικανοεβραία η πρώτη σύζυγος και τι να έκανες και σύ.
Μα και ο Κακαουνάκης με ξαπόστειλε με την σειρά του στην ΄Σύνταξη, γιατί ήξερα τι βρώμα ήτανε και δεν με ήθελε στα πόδια του.
Από κει βέβαια, από το Δελτίο Ειδήσεων του ραδιοφώνου του Σκάϊ και παρά τις προσπάθειες όλων σας να με απαξιώσετε και να με θάψετε, έβγαλα την αποκάλυψη για την μίζα που είσέπραξε το Μητσοτακόσογο, από την Ζούνγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, μετα την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην Καλτεστρουτσι του μαφιόζου Παντσαβόλτα.
Εξαιτιας αυτής της αποκάλυψης, όπως θυμάσαι Γιάννη μου, ο Μητσοτακης έχασε τις εκλογές και εγω ως ανταμοιβή, πήρα μία απόλυση και καμιά γαμιόλα από σας δεν είπε κουβέντα.
Εκτοτε χαθήκαμε και κάποια στιγμή γίναμε "φίλοι", με το πρώτο μου προφίλ, εδώ στο φεϊσμπουκ.
Οταν είδα τα πρώτα σου γλειψίματα στον Σύριζα, σου έστειλα ένα μήνυμα και σε ρωτούσα αν έγινες φαν του Τσίπρα και σύ μου απάντησες ότι "απλώς τον συμβουλεύεις όταν στο ζητάει"
Μετά όμως Γιάννη μου είδα ότι ο υπαλληλάκος των αμερικάνων σε έκανε διοικητή της ΕΥΠ και κατάλαβα το πόσο χρήσιμες ήταν οι συμβουλές σου προς αυτόν.
Τώρα όμως Γιάννη μου αυτοί τελειώνουνε και όπου νάναι θα πάρεις κι' εσύ τον πούλο από την ΕΥΠ.
Εχεις όμως μία ευκαιρία να "καλοπιάσεις" τον Κούλη για να μην σε σουταρει.
Να "διαρρεύσεις" στον Τύπο την φωτογραφία του πατέρα Τσίπρα με τους Χουνταίους, πού ξέρω ότι έχεις.
Ξέρω ότι ποτέ σου δεν είχες συνειδησιακά προβλήματα και οι αμερικάνοι δεν θα σου πούν όχι.
Αντε και να δείς που ο Κούλης θα εκτιμήσει δεόντως, μία τέτοια χειρονομία.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/06/blog-post_911.html