ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο για Αρναούτογλου-Αντωνίου. Η περιουσία και οι απαράβατοι όροι του παρουσιαστή!

arn.jpg exo
Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο και φαίνεται πως θα έχει και αίσιο αλλά… σκληρό τέλος!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, πριν από λίγες μέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο το οποίο συντάχθηκε με βάση τις επιθυμίες του παρουσιαστή και είναι ιδιαίτερα σκληρό σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

Ο παρουσιαστής αυτή τη φορά αποφάσισε να είναι πολύ προσεκτικός με τα βήματά του και με την κίνηση αυτή κατοχυρώνει πως, αν πάνε στραβά τα πράγματα – αν και κανείς δεν το θέλει αυτό – δεν θα υπάρξουν παρατράγουδα.
Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον, μάλιστα, του ζευγαριού αποκάλυψε στο PatKiout πως το συμβόλαιο που υπέγραψαν είναι πολύ σκληρό, με όρους απαράβατους! Θα διαχωρίζει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για διεκδικήσεις σε περίπτωση χωρισμού!
Αυτός που το ήθελε αυτό ήταν ο Γρηγόρης με τη Νάνσυ να συμφωνεί δείχνοντας πως αυτά είναι θέματα που δεν την ενδιαφέρουν καθόλου. Το προγαμιαίο συμβόλαιο υπογράφτηκε στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε το ζευγάρι για να γνωρίσει καλύτερα η σύντροφος του Γρηγόρη τους γονείς του. Άλλωστε ήδη συγκατοικούν, ενώ η Αντωνίου όπως και ο Αρναούτογλου έχει ένα αγοράκι από τον προηγούμενο γάμο της.https://patkiout.gr/showbiz/apokleistiko