Παρασκευή, Ιουνίου 14

Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο: Η ζωή μου δεν σταμάτησε

Η Τζένη Μπαλατσινού για το διαζύγιο με τον Κωστόπουλο: Η ζωή μου δεν σταμάτησε Για το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού. Οι δυο τους υπήρξαν πάρα πολλά χρόνια μαζί και απέκτησαν τρία παιδιά.
«Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Θεωρώ ότι η ζωή μου δεν σταμάτησε.
Ειδικά το πρώτο διάστημα δεν είχα κανένα πλάνο στο μυαλό μου αν θα φτιάξω τη ζωή μου γιατί η ζωή μου δεν χάλασε έτσι κι αλλιώς, η ζωή μου συνεχίστηκε» είπε η Τζένη Μπαλατσινού στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα».
«Η ζωή μπορεί να είναι πολύ ωραία είτε είσαι με έναν άνθρωπο είτε όχι. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πάρα πολύ σημαντικά, να βρω τις ισορροπίες τις δικές μου, όντας μόνη με τρία παιδιά και έχοντας και πάρα πολλές ευθύνες… Και να βρω και τις ισορροπίες και με τα παιδιά μου» είπε και συνέχισε:
«Οτιδήποτε "γρατζουνιές" υπήρξαν και γίνανε, όσο μπορούσα όλο αυτό να το απαλύνω. Όλη μου η προσοχή ήταν στα παιδιά μου, φρόντισα τον εαυτό μου, έκανα τον εσωτερικό μου απολογισμό και μια άλλου είδους αυτογνωσία…», είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.
Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Τζένη Μπαλτσινού:

newsbeast.gr