Παρασκευή, Ιουνίου 28

ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

ΟΙ.....ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ekloges-mitsotakis
Τα υπουργικά τους κουστούμια για την κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζουν τα σημαντικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει ξεκαθαρίσει ότι η κυβέρνησή του θα έχει ολιγομελές σχήμα και δεν θα υπάρχουν αναπληρωτές υπουργοί. Οπως μάλιστα είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, έχει έτοιμο το 50% του υπουργικού συμβουλίου στο οποίο όπως υπογράμμισε θα υπάρχουν και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν θα αναλάβει προσωπικά κάποιο υπουργείο, «καίγοντας» το σενάριο που τον ήθελε να αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα που ακούγεται εδώ και καιρό για το υπουργείο Οικονομικών είναι αυτό του Χρήστου Σταϊκούρα. Το συγκεκριμένο υπουργείο, θα είναι το μόνο όπου θα υπάρχει και αναπληρωτής υπουργός, ενώ το όνομα που «παίζει» για την θέση αυτή, είναι του νυν διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ κ. Στέλιου Πέτσα.
Στο υπουργείο Οικονομίας, το οποίο θα μετονομαστεί σε υπουργείο Επενδύσεων, ακούγεται ότι θα αξιοποιηθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης, του οποίου το όνομα, πάντως, φαίνεται να «παίζει» και για το Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ή το Ανάπτυξης.
Επίσης, το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, ακούγεται για το υπουργείο Παιδείας. Για το υφυπουργείο Παιδείας, ακούγεται το όνομα της τομεάρχη Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Ενώ, για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ακούγεται το όνομα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και για το υπουργείο Τουρισμού που μπορεί να συγχωνευτεί με το υπουργείο Πολιτισμού, ακούγεται το όνομα της κ. Ολγας Κεφαλογιάννη.
Ο Γιάννης Βρούτσης είναι πιθανό να ξαναγυρίσει στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Υπουργός Εξωτερικών φαίνεται ότι θα είναι ο Νίκος Δένδιας και υπουργός Αμυνας πιθανότατα ο Βασίλης Κικίλιας.
Στο υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται ότι θα τοποθετηθεί ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, παρότι έχει ακουστεί και το όνομα του Γιώργου Γεραπετρίτη.
Τέλος, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, φαίνεται να οδεύει προς το υπουργείο Ναυτιλίας, και ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης προς το υπουργείο Εσωτερικών.makeleio.gr/