Κυριακή, Ιουνίου 2

Πατούλης : Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για την Αττική μας

Στο εκλογικό κέντρο του στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου εξελίσσεται ξέφρενο γλέντι, βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης μόλις επιβεβαιώθηκε η νίκη του στην Περιφέρεια Αττικής με ποσοστό 65,8%.
Ο Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του, τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στήριξη. Υπογράμμισε ότι θα εργαστεί σκληρά ώστε να αλλάξει πρόσωπο η Αττική,
ενώ επισήμανε ότι θα συμπαραταχθεί στον αγώνα της ΝΔ εν όψει των εθνικών εκλογών «για μια καλύτερη Ελλάδα, για να έρθει περισσότερο φως, για να φύγουμε από τη μιζέρια».
«Δεν θα σας απογοητεύσουμε, θα δουλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας» επισήμανε ο κ. Πατούλης. «Αξίζουμε τα καλύτερα και θα κάνουμε τα καλύτερα για να πάμε μπροστά στο μέλλον».
Ο ίδιος εμφανίστηκε ενωτικός και ζήτησε από όλους τους πολίτες της Αττικής να συμπαραταχθούν στην προσπάθειά του για μια καλύτερη Αττική. «Δεν νίκησε μόνο η ΝΔ, γκρεμίστηκαν οι διαχωριστικές γραμμές που κάποιοι επιχείρησαν να στήσουν ανάμεσά μας. Σας θέλω όλους δίπλα μου, ό,τι κι αν ψηφίσατε. Για να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες. Για να κάνουμε την Αττική μας καλύτερη».
ΠΗΓΗ