Τετάρτη, Ιουνίου 5

Η αντίδραση του Κώστα Βουτσά όταν έμαθε πως βαφτίστηκε ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη

Η αντίδραση του Κώστα Βουτσά όταν έμαθε πως βαφτίστηκε ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη

Το γεγονός πως η Μαρία Νεφέλη Γαζή, βάφτισε τον γιο που έκανε με τον Άνθιμο Ανανιάδη και μάλιστα του έδωσε το όνομα «Γαζής», έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.
Ο Άνθιμος δεν ήταν παρών στη βάφτιση και αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε πάρα πολύ και από
πολλούς.
Μάλιστα, ο ίδιος δεν είχε κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα, ενώ λίγες ημέρες μετά, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Βουτσάς, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/6) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην βάφτιση του γιου της Μαρίας Νεφέλης Γαζή και του Άνθιμου Ανανιάδη, μετά από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.
Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός, έμαθε τη σχετική είδηση την ώρα της συνέντευξης, αφού δεν είχε πληροφορηθεί νωρίτερα για το γεγονός και η αντίδρασή του ήταν απίστευτη, αφού δεν μπορούσε να κρύψει την αμηχανία του.
«Ποια βάφτιση; Α! Όχι δεν με κάλεσαν, ούτε το έμαθα αυτό το πράγμα! Πρώτη φορά από εσάς το ακούω, άντε καλορίζικο να είναι… Έδωσε και το επίθετό της; Θα έχει της μάνας το επίθετο το παιδάκι; Δεν έχει ξαναγίνει αυτό… Εγώ δεν έχω καμία δουλειά, είναι θέματα του Άνθιμου και της γυναίκας του, δεν μπορώ να επέμβω…», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς.
irafina.gr