Πέμπτη, Ιουνίου 13

Ο αποτυχημένος Καμίνης μιλά με θράσος για τέταρτο Μνημόνιο


Στο άρμα των δανειστών προσδέθηκε χωρίς προσχήματα ο Γιώργος Καμίνης, υιοθετώντας κατά γράμμα την κινδυνολογία των σκληρών νεοφιλελεύθερων κύκλων…
… στο Βερολίνο και στις Βρυξέλλες περί εκτροχιασμού των δημοσιονομικών, αν η ελληνική κυβέρνηση προχωρήσει σε κοινωνικές παροχές.

Ο πλέον αποτυχημένος δήμαρχος Αθήνας, που θέλει να γίνει βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ., αφού έχει τοποθετηθεί στην πρώτη θέση τού Επικρατείας, προχώρησε σε αυτή την απαράδεκτη δήλωση λέγοντας κυνικά πως, αν συνεχιστεί η πολιτική των επιδομάτων, δηλαδή της στήριξης των αδυνάμων, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει 4ο Μνημόνιο. Αυτό το είπε την ώρα που το κόμμα του προσπαθεί διακαώς να εμφανίσει φιλολαϊκά χαρακτηριστικά, προκαλώντας αντιδράσεις. Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που κάλεσε τη Φώφη Γεννηματά να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων Καμίνη, λέγοντας αν συμφωνεί μαζί του ή όχι. «Αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις της κυρίας Γεννηματά. Για ποιες “παροχές», αλήθεια, μιλάει ο κ. Καμίνης; Εννοεί αυτές που υπερψήφισε και το Κίνημα Αλλαγής;» ανέφερε η Κουμουνδούρου.
Εν τω μεταξύ, στο ΚΙΝ.ΑΛ. οι διαγκωνισμοί για τις καλές θέσεις στα ψηφοδέλτια επέφεραν νέα απώλεια, καθώς ο «πικραμένος» Γιάννης Σγουρός, τον οποίο ούτε σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας δεν θέλει να βάλει η Χαριλάου Τρικούπη, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να είναι γενικώς στα ψηφοδέλτια.
Ο κ. Σγουρός σε επιστολή στην επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρεται στην πρόσφατη συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι ήταν δική του πρόταση να τοποθετηθεί σε μη εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας.
«Διαβλέποντας πλέον, μετά την πάροδο αρκετών ημερών, τη δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές» γράφει μεταξύ άλλων.
dimokratianews.gr