Τρίτη, Ιουνίου 25

Ο άγνωστος γάμος της Ελίνας Ακριτίδου, τα…»παιδιά» του Γκάλη και το πρόβλημα υγείας του παιδιού της.

Η Ελίνα Ακριτίδου, από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στην τηλεόραση μαγνήτισε το φακό με την ομορφιά και τα εκφραστικά μπλε μάτια της, αλλά γρήγορα απέδειξε ότι είναι και σπουδαία ηθοποιός.
Μετά από μια πολύχρονη αποχή από τα σίριαλ και το θέατρο κατά την οποία αφοσιώθηκε στην οικογένειά της, η Ελίνα επανήλθε και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο ως μια από τις βασικές
πρωταγωνίστριες της επιτυχημένης σειράς τους Alpha «Τατουάζ» το οποίο πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τον κύκλο του.
Με αφορμή, λοιπόν, μια συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού για το τέλος του σίριαλ, ανακαλύψαμε ότι η Ελίνα Ακριτίδου έχει κάνει έναν ακόμη γάμο που δεν τον έμαθε κανείς και μάλιστα το είχε αποκαλύψει η ίδια! «Ήμουν μικρή τότε. Δύο χρόνια κράτησε. Δεν έχω παιδιά από αυτό το γάμο, ούτε υποχρεώσεις ούτε τίποτα», είχε πει.
Η ηθοποιός που τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια είναι παντρεμένη με ένα σκηνοθέτη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, το Νικόλα και τον Αλέξανδρο. Όπως έχει επίσης η ίδια αποκαλύψει πρόσφατα, ο μεσαίος γιος της έχει μια καρδιοπάθεια, με την ίδια να παραδέχεται ότι ως οικογένεια έχουν περάσει δύσκολα.
«Είχαμε σταθεί κι εγώ κι ο άντρας μου πολύ ψύχραιμοι, και νομίζω έτσι βοηθήσαμε και τους εαυτούς μας και το παιδί! Αν πάω πίσω δεν ξέρω αν ήμουν αισιόδοξη ή όχι, έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου θέλω να είσαι ρεαλίστρια και τις πληροφορίες που παίρνεις να τις επεξεργάζεσαι σωστά…προσπαθούσα ό,τι μου λένε να το καταλαβαίνω σωστά για να μπορώ να το αντιμετωπίσω», υποστήριξε η κ. Ακριτίδου.
Ωστόσο, δε δίστασε να εκφράσει την πικρία και την ενόχλησή της με τον τρόπο που αντιδρούν ορισμένοι άνθρωποι στο πρόβλημα του παιδιού της.
Παρέθεσε μάλιστα και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, αναφέροντας ότι: «Με είχε σταματήσει μια φίλη στο δρόμο και μου λέει «το καημένο τι πάθατε;» και συγχύστηκα τόσο πολύ, της λέω «δεν κατάλαβα τι έχει το παιδί μου και είναι καημένο;». Το παιδί μου έχει αυτό το πρόβλημα θα το ξεπεράσουμε, θα προσπαθήσουμε…»
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια ακόμη αποκάλυψη που είχε κάνει η 47χρονη σήμερα ηθοποιός λέγοντας πως πολύς κόσμος, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια, πιστεύει ότι τα παιδιά της είναι του Γκάλη, με τον οποίο είχαν μια πολύχρονη και σοβαρή σχέση, αλλά στα σκαλιά της εκκλησίας δεν έφτασαν ποτέ…https://patkiout.gr/showbiz/o-agnostos-