Κυριακή, Ιουνίου 2

Ο Μητσοτάκης βγήκε με διάγγελμα να μας πει ότι…! Τρίβουν τα μάτια τους οι Νεοδημοκράτες!

nd
Το δικό του μήνυμα με αφορμή τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δώσαμε από την αρχή πολιτική διάσταση στη μάχη των περιφερειακών εκλογών, γιατί θέλουμε τους περιφερειάρχες συμμάχους στην ανάπτυξη» ανέφερε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης «στις 12 από τις 13 περιφέρειες
επικράτησαν στελέχη που προέρχονται από τη μεγάλη πολιτική μας οικογένεια». «Ο χάρτης βάφτηκε γαλάζιος. Το γαλάζιο είναι το χρώμα της πατρίδας μας και όχι της παράταξής μας» συμπλήρωσε.
«Το αποτέλεσμα των ευρωκλογών δρομολόγησε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι σε πέντε βδομάδες από τώρα έρχονται κρίσιμες πολιτικές εκλογές.
«Τότε θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για τη χώρα. Θα γυρίσω όλη την Ελλάδα, πόλη πόλη, χωριό χωριό με οδηγό τις θέσεις μας. Έτσι θα γίνει η ελπίδα πραγματικότητα για την Ελλάδα που θέλουμε», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστώντας τους πολίτες που στήριξαν την παράταξή του.makeleio.gr