ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΛΛΆ ΈΔΩΣΑΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΣΕ ΣΛΆΒΟΥΣ (=ΣΚΛΑΒΟΥΣ)

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΛΛΆ ΈΔΩΣΑΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΣΕ ΣΛΆΒΟΥΣ (=ΣΚΛΑΒΟΥΣ)
 
Θελουν Παγκόσμια Διακυβέρνηση αλλά έδωσαν το όνομα Μακεδονία σε Σλάβους (=σκλαβους)
Πάμε λίγο πιο βαθιά σήμερα για να αρχίζεις να ενεργοποιείς τον ελληνικό ΝΟΥ και το Φως των Ελλήνων προγόνων σου που έχεις κρυμμένο βαθιά μέσα σου.
Έχετε αναρωτηθεί πως γίνεται από την μία ο οικονομικός πράκτωρ ΓΑΠ να μας χώνει στα μνημόνια και να διαλαλεί Χρειαζόμαστε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση ενώ ο άλλος πράκτωρ
Άξελ Τσιπρά Χαβαναγκίλας να δίνει το όνομα Μακεδονία, ένα όνομα ελληνισμού σε άσχετους και απογόνους σκλάβων, την στιγμή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης;;;
Νομίζετε ότι όλοι αυτοί που σας κυβερνάνε είναι έλληνες; Και οι δύο τους είναι σπέρματα όβρια, σωστά;
Και οι δύο τους εργάζονταν και εργάζονται συστηματικά στην διάλυση του ελληνισμού, σωστά;
Και οι δυο τους είναι σπέρματα αριστεροκομμουστικών ιδεολογικών προδιαγραφών και συσπίρωσης λαών σε συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, σωστά; Πρακτόρια ξένων συμφερόντων αλλά όχι των ελληνικών και ας μιλάνε την ελληνική.
Ποιοι ίδρυσαν τον σοσιαλισμο και κομμουνισμό πιστεύετε;
Δεν ήταν όβριες εφευρέσεις του Μάρξ, Λέλιν και Σταλιν και σε εμάς με ιδρυτή του κομμουνιστικού δολοφονικού κόμματος ελλήνων του όβριου Avraam Benaroya. Δολοφόνοι κομμουνιστές του ελληνισμού αιώνια σκατά στον λάκο σας!!!
Ο Αβραάμ λοιπόν τι όνομα είναι; Είναι ελληνικό; Ακουστε λίγο και κατανοήστε κάτι σε βαθύτερο επίπεδο από αυτό της επιφάνειας που σας έχουν διδάξει όλοι αυτοί οι πράκτωρες.
Ο ελληνισμός διαλύεται εκ των έσω, δεν μπορουσαν να μας νικήσουν απ’ έξω γιατί είμαστε σπόρος του Οδυσσέα, του Αχιλλέα και του Σωκράτη. Δώσαμε φωνή και λόγο στις «πέτρες», τους μάθαμε να μιλάνε και να σκέφτονται.
Πάμε πιο βαθιά τώρα. Ποιοι είναι οι πρωτεργάτες διοργανωτές και διακινητές του Διεθνισμού, της ένωσης των λαών σε ένα Ενωποιημένο και Απόλυτο σύστημα οικονομικής σκλαβιάς της Παγκοσμιοποίησης;
Δώστε την απάντηση μόνοι σας…
Καταλήγωντας στην τελική απάντηση του ερωτήματος γιατί έδωσε ο Χαβαναγκίλας την ονομασία Μακεδονία σε άσχετους Σλάβους και Αλβανούς;;;
Όταν θέλεις να σβήσεις έναν λαό που τον χτυπάς;
Στην ιστορία του!!!
…και την σβήνεις μια για πάντα. Είναι πανεύκολο μέσα σε 10-15 χρόνια να σας αλλάξουν τα βιβλία που θα διδάσκονται τα ελληνόπουλα, θα ελέγχουν την πληροφορία και γνώση όπως ήθελε η Αννούλα στο υπουργείο παιδείας, θα ελέγχουν το εθνολογικό δένδρο των νέων ελλήνων και την αναλογία ελληνικού αίματος, εφόσον θα σας γεμισουν με μουσουλμανικό σπόρο γαστρώνοντας τις ελληνίδες με τον ξένο σπόρο. Μέσα σε 20-30 χρόνια θα είμαστε τούρκοι, σλάβοι και αλβανοί ή και πακιστανοαφγανοί.
Εκτός και άν τους στείλεις στον πατέρα τους τον ΓΙΑΧΒΕ.
KORAKS