Σάββατο, Ιουνίου 15

Πώς θα ακυρώσετε ένα ραντεβού με ευγενικό τρόπο;

Πώς θα ακυρώσετε ένα ραντεβού με ευγενικό τρόπο;
Είναι κάποιες φορές που όσο και να σου αρέσει ο άλλος σε πιάνουν τα κυκλοθυμικά σου, δεν νιώθεις πολύ καλά και θες να ακυρώσεις το ραντεβού. Πώς μπορείς όμως να το κάνεις διακριτικά έτσι ώστε να μην τον ενοχλήσει; Εννοείται με την προϋπόθεση πως θες να τον ξαναδείς!

Πότε να το πεις;
Καλό θα ήταν να τoν ενημερώσεις όσο πιο έγκαιρα γίνεται για να μην νιώσει πως τον κοροϊδεύεις. Δείξε με τον τρόπο σου πως θα προτιμούσες να είσαι μαζί του αλλά προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις τελευταίας στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβει το ενδιαφέρον σου.


Προτίμησε το τηλέφωνο
Ο καλύτερος τρόπος να το κάνεις είναι μέσω τηλεφώνου. Μην στείλεις μήνυμα και μην χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο μέσο όπως για παράδειγμα τα social media. Από το τηλέφωνο θα καταλάβεις και την αντίδραση του και είναι και πιο σωστό.

Πες την αλήθεια
Μην χρησιμοποιήσεις ψέματα γιατί μπορεί κάποια στιγμή να ξεχάσεις τι είπες. Μην επινοείς σενάρια και δικαιολογίες αλλά πες την αλήθεια. Θα είναι η καλύτερη λύση και θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου.

Κλείσε ραντεβού για άλλη μέρα
Την ίδια στιγμή που θα πάρεις τηλέφωνο για να ακυρώσεις το ραντεβού, να έχεις έτοιμη μια άλλη πιθανή ημερομηνία για να του προτείνεις.
 govastileto.gr