Δευτέρα, Ιουνίου 3

Βασιλικός γάμος στο Μονακό: Παντρεύτηκε η εγγονή της (Γκρέις Κέλι )Grace Kelly, Charlotte Casiraghi!

Βασιλικός γάμος στο Μονακό: Παντρεύτηκε η εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi!
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια
Το κοσμοπολίτικο πριγκιπάτο έβαλε τα καλά του και έζησε για άλλη μια φορά σπουδαίες στιγμές.
Η κόρη της πριγκίπισσας Caroline και εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουνίου.

Η 32χρονη κομψή royal μετά από δύο χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον 37χρονο παραγωγό ταινιών, Dimitri Rassam στην πολιτική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι των Μονεγάσκων.

Θυμίζουμε πως η Charlotte Casiraghi έχει ακόμη ένα παιδί από τη σχέση που είχε με τον διάσημο Γάλλο κωμικό Γκαντ Ελμαλέχ. Από την άλλη για τον Dimitri Rassam αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος, αφού υπήρξε παντρεμένος (σ.σ από το 2010 έως το 2016) με το μοντέλο Masha Novoselova με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.
Η πανέμορφη νύφη έδειχνε άκρως εντυπωσιακή και chic με το μίνι brocade φόρεμα Saint Laurent by Anthony Vaccarello που επέλεξε γι'αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής της. Με τρεις μεγάλους φιόγκους στο μπροστινό του μέρος που το έκαναν ξεχωριστό, η 32χρονη royal του Μονακό έκλεψε την παράσταση με το bridal look της.

Στον λαμπερό γάμο το παρών έδωσε η βασιλική οικογένεια του Μονακό -όπως ήταν φυσικό- ανάμεσά τους ο πρίγκιπας Αλβέρτος με τη σύζυγό του, Charlene, η πριγκίπισσα Caroline και τα αδέλφια της νύφης Andrea και Pierre Casiraghi, επίσης η μητέρα του γαμπρού, ο αδελφός του Louis Giacobetti και ο ξάδελφός του, ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός Thomas Langmann.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους που βρέθηκαν στο πριγκιπάτο για το γάμο της Charlotte Casiraghi ήταν και μία Ελληνίδα, η Ευγενία Νιάρχου.
Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και η Charlotte Casiraghi διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις γι'αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει από το βασιλικό γεγονός. Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου, η οποία έχει δημιουργήσει την δική της σειρά κοσμημάτων που λέγεται «Venyx», ανήρτησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την άφιξή της στο Μονακό για τον γάμο.

Αμέσως μετά το μυστήριο του πολιτικού γάμου ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση με τη νύφη να αλλάζει φόρεμα και hair look, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Το δεύτερο γαμήλιο φόρεμα της  Charlotte Casiraghi ήταν Chanel ενώ τα διαμαντένια κοσμήματα που ολοκλήρωναν την αριστοκρατική της εμφάνιση ήταν Cartier.
 Αυτό που συζητήθηκε περισσότερο όμως ήταν το διαμαντένιο Cartier κολιέ της γιαγιάς της που επέλεξε να φορέσει.




Βίντεο από τη δεξίωση που ανέβηκε στα social media
Βίντεο από τη δεξίωση που ανέβηκε στα social media









.govastileto.gr