Δευτέρα, Ιουλίου 15

Πρόστιμο πάνω από 200 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και πιναδικές για κάτι που κάνουμε το 90% των Ελλήνων οδηγών!

1
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες φωτογραφίες με τους άνδρες της Τροχαίας επί τω έργω σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από τη χρήστη του Facebook, , που ήταν και εκείνη η οποία κάλεσε τις Αρχές σύμφωνα με τα δικά της σχόλια στη δημοσίευση, δείχνουν τους Τροχονόμους να αφαιρούν τις πινακίδες από δύο σταθμευμένα σε θέσεις
ΑμεΑ αυτοκίνητα, τα οποία δεν φέρουν φυσικά κάποια ένδειξη που αποδεικνύει πως πρόκειται για Ατομα με Αναπηρία.
Πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για τα σταθμευμένα σε θέσεις ΑμεΑ αυτοκίνητα σε πάρκινγκ μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων. Πέραν αυτού αφαιρείται και η άδεια οδήγησης για δύο μήνες.
Πρόστιμο πάνω από 1.000 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και πιναδικές για κάτι που κάνουμε το 90% των Ελλήνων οδηγών!
Πέραν της αφαίρεσης πινακίδων για δύο μήνες, οι οδηγοί των οχημάτων δέχονται ποινή 9 πόντων στο Point system ή Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών (σ.σ. με τη συμπλήρωση 25 πόντων αφαιρείται το δίπλωμα), ενώ παράλληλα θα τους αφαιρεθεί και η άδεια οδήγησης για δύο μήνες.
Φυσικά υπάρχει και χρηματικό πρόστιμο το οποίο ορίζεται στα 200 ευρώ. Και όλα αυτά γιατί επέλεξαν να παρκάρουν τα οχήματα τους στις συγκεκριμένες θέσεις για ΑμεΑ, παρόλο που υπήραν δεκάδες άλλες κενές θέσεις!