Πέμπτη, Ιουλίου 25

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.... Σε κλέβουν σε λεηλατούν για να ντύνονται αυτοί από οίκους μόδας και να ζουν στη χλίδα ...Εσύ ραγιά τους ψηφίζεις γι αυτό να μην παραπονιέσαι, η σύνταξη πείνας που σου δίνουν είναι μιας ημέρας χαρτζιλίκι για τα παιδιά τους, όσο για τα δικά σου παιδιά γκαρσόνια για 300 ευρώ μισθό. Αυτή τη Δημοκρατία γιορτάζουν, ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ τι κάνεις... στο σπίτι όλα καλά;;;

Δόμνα Μιχαηλίδου: Απαστράπτουσα στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας
ΞΟΑΝΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ....
Η γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δείξουν οι κυρίες της ελληνικής πολιτικής σκηνής την... κλάση τους με μπροστάρισσα την Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της 45ης Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, έχει τραβήξει όλα τα «φώτα» της δημοσιότητας, με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να στέλνει πολλαπλά μηνύματα. Το παρών έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί, πλήθος πρωτοκλασάτων πολιτικών και καλλιτέχνες, με τις κυρίες της πολιτικής, όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου, να κλέβουν την παράσταση.

Η νέα υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Δόμνα ΜιχαηλίδουΔεν ήταν όμως… μόνη. Από κοντά και η εντυπωσιακή βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογιού…
Δόμνα ΜιχαηλίδουΑλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη Δόμνα Μιχαηλίδου
Αλλά και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και η νέα υπουργός Παιδείας, Νίκη κεραμέως… Δόμνα Μιχαηλίδου
Από κοντά και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, χωρίς την Μπέτυ Μπαζιάνα, αλλά με την… κυρία του, Όλγα Γεροβασίλη. Δόμνα Μιχαηλίδου
«Η 24η Ιουλίου αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής για τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν και κυνηγήθηκαν για την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία στον τόπο μας», τόνισε εν τω μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας σε αναρτήσεις του στο Twitter.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η 45η επέτειος από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας βρίσκει τη χώρα μας σε μια νέα εποχή, απαλλαγμένη από την επιτροπεία» και πως «οφείλουμε να μην αφήσουμε να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού».