Κυριακή, Ιουλίου 14

5 Ελληνίδες Fashion Bloggers που μας εμπνέουν και τις ακολουθούμε καθημερινά


Νέα σαιζόν και να η ευκαιρία να φροντίσουμε το ντύσιμό μας, να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, μαζί και την διάθεσή μας! Χαζεύοντας τα περιοδικά και τις βιτρίνες πολύ με δυσκολεύει να καταλάβω ποιος συνδυασμός ρούχων και αξεσουάρ μου ταιριάζει καλύτερα.
Είμαι σίγουρη ότι αυτό συμβαίνει σε πολλές από εσάς!Τι πιο εύκολο κι αποτελεσματικό λοιπόν από το να ακολουθούμε στο Instagram αυτές τις καθημερινές γυναίκες που με μια μόνο φωτογραφία καταφέρνουν με στιλ και φαντασία να μας εμπνεύσουν να κάνουμε ωραίους συνδυασμούς και να ανακαλύψουμε εντυπωσιακά ντυσίματα; Οι fashion και lifestyle bloggers ή influencers – που είναι πια αμέτρητες εντός και εκτός Ελλάδας – έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και ακολουθούνται από χιλιάδες ή και εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Για μένα, οι Ελληνίδες fashion bloggers είναι ότι πιο κοντινό στην κουλτούρα και στην δική μου fashion πραγματικότητα υπάρχει. Οι περισσότερες μάλιστα έχουν και διεθνή απήχηση, οπότε ακόμα καλύτερα…
Επιλέγουμε 5 από αυτά τα “fashion girls”  που μέσα από τα blog τους μας δείχνουν ότι η μόδα είναι τρόπος ζωής. Και τα ακολουθούμε…
Τι πιο εύκολο κι αποτελεσματικό λοιπόν από το να ακολουθούμε στο Instagram αυτές τις καθημερινές γυναίκες που με μια μόνο φωτογραφία καταφέρνουν με στιλ και φαντασία να μας εμπνεύσουν να κάνουμε ωραίους συνδυασμούς και να ανακαλύψουμε εντυπωσιακά ντυσίματα; Οι fashion και lifestyle bloggers ή influencers – που είναι πια αμέτρητες εντός και εκτός Ελλάδας – έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας και ακολουθούνται από χιλιάδες ή και εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Για μένα, οι Ελληνίδες fashion bloggers είναι ότι πιο κοντινό στην κουλτούρα και στην δική μου fashion πραγματικότητα υπάρχει. Οι περισσότερες μάλιστα έχουν και διεθνή απήχηση, οπότε ακόμα καλύτερα…
Επιλέγουμε 5 από αυτά τα “fashion girls”  που μέσα από τα blog τους μας δείχνουν ότι η μόδα είναι τρόπος ζωής. Και τα ακολουθούμε…
ANNA MAVRIDIS ⇒ vavavoom.com, @annamavridis

Ελληνικής και Σουηδικής καταγωγής, η Άννα Μαυρίδης μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Γερμανίας και Σαντορίνης και δηλώνει Swedish lifetyle blogger. Με περισσότερους από 175k Instafollowers, η κατά Instagram Anna Skoog, είναι fashion και lifestyle blogger που λατρεύει τα χρώματα και αγαπά όλα τα όμορφα πράγματα της ζωής της –  την οικογένεια, το φαγητό, τα λουλούδια και την μόδα.
EVANGELIE SMYRNIOTAKI ⇒ styleheroine.com, @styleheroine

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη είναι από τις λίγες Ελληνίδες fashion bloggers που έχει καταφέρει να συνεργαστεί με επιτυχία με διεθνή luxury brands όπως Valentino, Jimmy Choo, Gucci, Elie Saab, Net-a-Porter κ.α, και να συμμετάσχει στις πιο σημαντικές fashion διοργανώσεις. Αυτή την στιγμή ακολουθείτε από 206k Instafollowers. Το blog της δίνει την αίσθηση ενός minimal online magazine με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες για την μόδα και την ομορφιά που, μέσα από τα ταξίδια της, τις μοιράζεται μαζί μας. Με το στυλ της αποπνέει φυσικό class και ανεπιτήδευτη κομψότητα.
FILIO METSI ⇒ allyouneedisstyle.com , @filiometsi

Η Φιλιώ Μέτση είναι fashion editor και στιλίστρια με 14,1k Instafollowers. Στο blog της ποστάρει φωτογραφίες της (από διάφορα μέρη) με συνδυασμούς ρούχων και δίνει συμβουλές για το στιλ και την μόδα. Μέσα από το blog της διαλέγει τα αγαπημένα της outfits και τα παρουσιάζει συνδυάζοντάς τα με τα ταξίδια, την διατροφή, την άσκηση και την ομορφιά. Είναι θερμή υποστηρικτής του ότι “δεν χρειάζεσαι καινούργια ρούχα ή πολλά χρήματα για να δημιουργήσεις υπέροχα ντυσίματα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι στιλ και φαντασία για να κάνεις νέους συνδυασμούς και να ανακαλύπτεις την γκαρνταρόμπα σου από την αρχή”.
NATALIA & NEFELI GEORGALA⇒ bynefandnat.com , @natgeorgala

Με πάνω από 138k ακόλουθους στο Instagram, οι αδελφές Ναταλία και Νεφέλη Γεωργαλά είναι τα πρόσωπα πίσω από το διεθνούς φήμης fashion & lifetyle blog BY NEF & NAT. Έχουν συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας όπως Louis Vuitton, Farfetch, Carolina Herrera, Hogan, Calvin Klein κ.α. και έχουν βραβευθεί ως fashion influencers. Συνδυάζουν mainstram ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με δημιουργίες μεγάλων οίκων, ανεβάζοντας την επισκεψιμότητα του blog τους στα ύψη!
ESSENTIAL JADE⇒ @essential_jade

Ινσταγκραμική influencer, η Essential_Jade ακολουθείτε από 94,2k followers. Μέσα από τις φωτογραφίες που ποστάρει κυρίως με φόντο την Σαντορίνη, δείχνει αμέσως τον τρόπο που θα συνδυάσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου! Το μόνο που χρειάζεται να αγοράσεις είναι ένα νέο κομμάτι, που θα τελειοποιήσει το look σου!
welivenorth.gr