Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος
Νίκος Λαβράνος (photo Facebook)
Έφυγε χθες από τη ζωή ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος, σε ηλικία 86 ετών
Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 20 Ιουλίου, σε ηλικία 86 ετών, ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος. Ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, του οποίου η μουσική και τα τραγούδια αγαπήθηκαν πολύ, όπως για παράδειγμα το «Για Πάντα Μαζί», του οποίου υπογράφει τη μουσική και το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Πάριος.
Με την σύζυγό του Μίλλη Καραλή είχαν μια κοινή πορεία στη μουσική. Τραγούδια του σημαντικού Έλληνα συνθέτη έχουν ερμηνεύσει μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι: Τόλης Βοσκόπουλος (Αν οι φίλοι σ'αγαπάνε), Θέμης Αδαμαντίδης (Αυτή την ώρα), Βίκυ Μοσχολιού (Γειτονάκι γειτονάκι μου), Γιάννης Πουλόπουλος (Δε ζουν οι αγάπες με λόγια), Άγγελος Διονυσίου (Δεν μπορείς), Γιώργος Νταλάρας (Μακριά απ΄ τα ψέματα), Λίτσα Διαμάντη ( Τι άλλο θες τώρα;) και πολλοί άλλοι.

Ο κόσμος άδειασε...

Απαρηγόρητη και συντετριμμένη η σύζυγός του, τον αποχαιρέτησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση: «Νίκο μου.... Ακριβέ μου....Αγαπημένε μου σύντροφε στη ζωή και στο υπέροχο ταξίδι μας στη μουσική! Πώς να πω το αντίο; Ο κόσμος άδειασε. Πόνος και θλίψη απύθμενη. Τώρα σιωπή. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου!!!!».


Νικο μου....
Ακριβε μου....
Αγαπημενε μου συντροφε στη ζωη και στο υπεροχο ταξιδι μας στη μουσικη!....
Πως να πω το αντιο?....
Ο κοσμος αδειασε..... Πονος και θλιψη απυθμενη....
Τωρα σιωπη.....
Καλο ταξιδι αγαπημενε μου!!!!