Θα σε κρεμάσουμε απ’ το τσιγκέλι στις Πρέσπες, προδότη Μητσοτάκη. Στο’ 90, στον γερμανοτσολιά Σρόιτερ, ρε πολιτικέ αλήτη, την φύλαγες; Του Στέφανου Σ. Χίου

mitsotakis1
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον ALPHA, έχοντας απέναντι τον γερμανοτραφή Σρόιτερ και δέκα δημοσιογράφους του καναλιού, μίλησε για όλους και για όλα.
Όμως, χθες το βράδυ, έβαλε εθνική «ταφόπλακα», καθώς για πρώτη φορά ήταν τόσο ξεκάθαρος για την καταραμένη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως δεν πρόκειται να την ακυρώσει!
Αυτά όμως το προδοταριό της μεσοτοιχίας της Τήνου, δεν τα’ λεγε όταν πήγε στην Μακεδονία. Έτσι πολιτικέ αλητάκο; Ακροδεξιοί , στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ε; Φασίστες, ρε πουλημένε, γιε των Ναζί; Φασίστες γιατί λέμε την αλήθεια, ρε κοκορολαίμη; Φαντάστηκες ότι θα σου δείξουμε οίκτο , σε αυτόν τον ιστότοπο που έχουμε χτίσει με αίμα, οίκτο, ρε φιλελάκο; 
Αν και η ερώτηση που του τέθηκε ήταν σχεδόν «αβανταδόρικη», θυμίζοντας πως αρκετοί νομικοί και συνταγματολόγοι έχουν πει ότι μπορεί να «ακυρωθεί» η συμφωνία, εκείνος έσπευσε να «τελειώσει» το θέμα μια και καλή: ότι δεν θα κάνει τίποτα! Το μόνο που ψέλλισε, ήταν πως θα κάνει μια μεγάλη καμπάνια, επικοινωνιακή, σε όλο τον κόσμο για να εξηγήσει ότι υπάρχει μία Μακεδονία! ΝΤΡΟΠΗ!
Περισσότερο το πρωί της Πέμπτης, προδότη, στην εφημερίδα μας. Σκυλιά των Γερμανών. Μαύρο σε όλους. Μαύρο. Που δουλέψατε, τι ένσημα έχετε κολλήσει στη ζωή σας, για να πουλάτε έτσι χύμα την πατρίδα σας, ρε ρεμάλια; 
Μητσοτάκη, μέρος του Λαού σε ψηφίζει για να ξεκουμπιστούν τα κομμούνια επειδή ΝΔ παραδοσιακά είναι ένα κόμμα που κρατάει ψηφοφόρους και πολλούς Δεξιούς, δεν σε ψηφίζουν γιατί σε αγαπάνε και σε γουστάρουν. Αυτό βάλτο καλά στο κοκορόμυαλο κεφάλι σου. Βογκήξαμε. Μας φορολογούν με 80%, ο κόσμος έχει αφορολόγητο στα τάρταρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες σταμάτησαν να νοιάζονται για τα σοβαρά εθνικά θέματα. Αυτοί που θα σε βγάλουν, αυτοί θα σε ρίξουν. Να το θυμάσαι.
Σ.Σ.Χ (με ονοματεπώνυμο Μητσοτάκη. Ότι κάνεις κέφι, ξέρεις και που θα με βρεις, πολιτικέ πανίβλακα. Μόνον για καμιά παρτίδα μπιλιάρδο είσαι, αλλά κι εκεί θα χάσεις. Εμείς εδώ έτσι μιλάμε στους πολιτικούς. Ξέρεις γιατί; Γιατί μας έχετε κάνει να σας σιχαθούμε όλους, τέτοιοι τσάτσοι που γενήκατε).
http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Θα-σε-κρεμάσουμε-απ-το-τσιγκέλι-σ