Σάββατο, Ιουλίου 27

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. (BINTEO)

MAKSIMOU
Την ανάγκη να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό ανέδειξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον μεγαλοεπιχειρηματία Σπύρο Λάτση.
Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα ενώ σε αυτή συμμετείχαν και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο.

Ο Πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σημαντική αυτή επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Είναι άξιο απορίας, ότι από την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κροίσο με τα 6 γράμματα δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία από την είσοδο του ή και την έξοδο του από το Μέγαρο Μαξίμου.
Δείτε πως μετέδωσε ο alpha το θέμα της επίσκεψης Λάτση στο μέγαρο Μαξίμου. Τόσο στο κανάλι του Βαρδή Βαρδινογιαννη όσο και στα άλλα κανάλια δεν υπάρχει ούτε ένα στιγμιότυπο του.
Δείτε το δελτίο του ΣΚΑΙ
Ελβετικές εφημερίδες, εκεί οπού ζει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Λάτση, αναφέρουν ότι ο ίδιος αποφεύγει την δημοσιότητα.
Όποιος πληκτρολογήσει το όνομα του στην google, μάταια θα ψάχνει για νέες φωτογραφίες του.
 makeleio.gr