Παρασκευή, Ιουλίου 19

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ : ΑΘΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ (ΤΣΙΠΡΑΣ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ).

Προεκλογικά ο Μητσοτάκης έδειχνε ξεκάθαρα που το πηγαίνει στο θέμα των Σκοπίων.
Όταν ο Τσίπρας υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών και ξεπούλησε την Μακεδονία, άρχισε δειλά δειλά να προσπαθεί να αποδεχθεί το ξεπούλημα ψελλίζοντας και αυτός και οι συνεργάτες του διάφορες ανόητες δικαιολογίες.
Βέβαια ο λαός για να ξεφορτωθεί τον Σταλινοφασίστα Τσίπρα, τον εξέλεξε ως και αυτοδύναμο. Τόση λαχτάρα είχε ο λαός να διώξει τον Τσίπρα, που έφερε τον άλλο εφιάλτη της Μακεδονίας, που δεν έχασε χρόνο.

Αμέσως μετά τις εκλογές ο έτερος καππαδόκης έδειξε ξεκάθαρα πως παγιώνει την προδοσία. Ο Γ. Μαυρωτάς, ως βουλευτής του ποταμιού, ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών, διασώζοντας παράλληλα τον Τσίπρα και την Κυβέρνηση του. Αυτόν τον αποδεδειγμένα προδότη και επόμενο πρόεδρο του Ποταμιού, ο Μητσοτάκης τον επέλεξε ως γενικό γραμματέα Αθλητισμού.
Ο Γ. Μαυρωτάς δήλωσε ότι παραμένει Ποτάμι και σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών ότι, τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, καθώς δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό. «Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε».
Και εσύ λαέ εξαπατημένε έδιωξες τον προδότη, για το συμπλήρωμα του! Στις επερχόμενες αντιδράσεις των πολιτών που τον εξέλεξαν, η απάντηση του θα είναι η εξής: « Εγώ τα έλεγα προεκλογικά ότι, θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών και εσείς με εκλέξατε και μάλιστα αυτοδύναμο». Η λαϊκή σοφία βέβαια, δεν αφήνει ασχολίαστες τέτοιες εκλογικές επιλογές λέγοντας: « Την υπογραφή σου και το @ουλί σου, να προσέχεις που το βάζεις!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, πρώην υποψ Ευρωβουλευτής και Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.