ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πρωτογενές έλλειμμα 1,9 δισ. ευρώ εμφανίζει ο Κρατικός Προϋπολογισμός σε ταμειακή βάση στο πρώτο εξάμηνο του έτους έναντι πλεονάσματος 6,4 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των προεκλογικών μποναμάδων του ΣΥΡΙΖΑ, για τα οποία έχει γράψει
από την πρώτη στιγμή το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Οι άθλιοι μπολσεβίκοι δεν δίστασαν να φέρουν ξανά τη χώρα στο χείλος του γκρεμού για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Το επόμενο βήμα είναι να έρθουν νέα φοροληστρικά μέτρα για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα. Με θύμα όπως πάντα τον Έλληνα πολίτη.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2019, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 3,388 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 1,878 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 20,890 δισ. ευρώ, από 21,910 δισ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυτές διαμορφώθηκαν σε 25.773 εκατ. ευρώ, από 24.368 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2018.
 .makeleio.gr