Δευτέρα, Ιουλίου 15

ΚΑΙ Η ΝΔ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΡΩΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ «ΠΡΟΕΔΡΟ» ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΤΟΝ   ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ CIA, JUAN GUAIDO

Ο Μητσοτάκης έπρεπε να ασχοληθεί αμέσως με την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών διότι είχε όλα τα επιχειρήματα ακυρότητας της γραμμένα σε επιστολή που εστάλη προς αυτόν από προσωπικότητες λίγο πριν τις εκλογές.


 Αντί αυτού και ευθυγραμμισμένη απόλυτα με τα ιμπεριαλιστικά κέντρα των ΗΠΑ και της ΕΕ η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με επίσημη ανακοίνωσε που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών, αναγνώρισε τον επίδοξο πραξικοπηματία, πράκτορα- δολοφόνο της CIA, Juan Guaidó ως «μεταβατικό πρόεδρο» της Βενεζουέλας!!! 

Με εντολή του Μητσοτάκη, ο οποίος ακόμα από τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε σπεύσει πρώτος απ΄όλους να αναγνωρίσει τον Guaidó, το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε απίστευτη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, συμφώνως με την κοινή θέση της ΕΕ όπως διατυπώθηκε, εξ ονόματος των 28, στη δήλωση της Υψηλής Εκπροσώπου/Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Mogherini, αποφάσισε να αναγνωρίσει τον Πρόεδρο της δημοκρατικά εκλεγμένης Εθνοσυνέλευσης, Juan Guaido, ως μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας, προκειμένου να προκηρύξει ελεύθερες, δίκαιες και δημοκρατικές προεδρικές εκλογές (!!!) προς το σκοπό επίτευξης ειρηνικής, πολιτικής και δημοκρατικής λύσης της κρίσης, ως αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων, προς όφελος του λαού της Βενεζουέλας»!!!.
Ο Guaidó ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να χαιρετήσουν την εκλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να συγχαρούν το νέο πρωθυπουργό.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η Μακεδονία παραδίδεται και προδίδεται και από την κυβέρνηση της Ν.Δ. η οποία δεν δίνει δεκάρα για τα εθνικά θέματα, κορυφαίο των οποίων είναι η αναίρεση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά σπεύδει να κάνει το καλό παιδί στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ ενώ εκείνες κυνικά έχουν παραδεχθεί ότι η ανάμιξή τους στα εσωτερικά της Βενεζουέλας, γίνεται για να βάλουν χέρι στο πετρέλαιο της 

Guαηδίες και ξεράσματα!
ΕΡΗΜΗ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!