Ο άντρας Υδροχόος είναι συνήθως ομιλητικός, στοργικός αλλά και πολύ σκεπτικός. Είναι εφευρετικός, χαρισματικός, ελεύθερο πνεύμα και αξιόπιστος.
Η προσωπικότητα του Υδροχόου
Αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί πανεύκολα να κάνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του όπου και θα
σοκάρει! Είναι ευγενικός, φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνος
και μάλιστα το μυαλό του είναι πολύ πιο μπροστά από τα υπόλοιπα ζώδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί.
Ρουφάει την γνώση σαν σφουγγάρι, σκέφτεται και απασχολεί την σκέψη του με τα πάντα, αλλά είναι αρκετά δύσπιστος και αντιδραστικός με ό, τι ακούει. Είναι ανθρωπιστής και αλτρουιστής και νοιάζεται πραγματικά για το κοινό καλό. Δίνει πολύ βάση στη φιλία και ταιριάζει με όλους γιατί σέβεται απόλυτα την μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου. Δεν του αρέσουν οι παραδόσεις, τα όρια και τα δεσμά, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους άλλους.
Ενώ είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού και προτιμά τις μόνιμες σχέσεις, η ανάγκη του για ελευθερία τον κάνει να μην αντέχει την παραμικρή καταπίεση του συντρόφου και να διαλέγει τον δρόμο της φυγής.
Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς φίλους, αλλά η συνήθεια του να είναι μέσα σε όλα, απογοητεύει τους γύρω του, εφόσον δεν υπάρχει επαρκής χρόνος. Επίσης οι νευρικές και σπασμωδικές του αντιδράσεις, αγχώνουν και πολλές φορές δεν είναι κατανοητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα είναι πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια…
Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι πολύ ευχάριστη, και ποτέ βαρετή, συνηθισμένη και προβλέψιμη. Στο σεξ είναι ξεχωριστός, δεν έχει ταμπού και μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να πετύχει την ερωτική απόλαυση. Ο Υδροχόος θα απιστήσει γιατί πολύ απλά δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες και δεν βρίσκει λόγο να αντισταθεί, παρόλο που είναι σταθερός γενικά.
Το χωρισμό ο Υδροχόος τον αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Τον δέχεται ή τον προκαλεί με ευκολία και είναι φανατικός οπαδός του «ας μείνουμε φίλοι».
Αυτά γράφουν σχετικές σελίδες ! και πράγματι είμαστε πολύ μπροστά! σε σημείο που οι άλλοι ειναι τοσο πίσω που δεν καταλαβαίνουν καν αυτά που γράφουμε εδώ οι περισσότεροι απο αυτούς! αλλα φαίνεται ότι τα ζώδια δεν ισχύουν για όλους, αλλα για συγκεκριμένο ευρωπαϊκό γένος ακόμα και εκφυλισμένο.....