Τρίτη, Ιουλίου 16

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μάλεμε

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ – ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ
Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μάλεμε
 .zougla.grΕίναι φυσιολάτρης και πριν από 2,5 περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά στο Μάλεμε όπου πριν λίγες ημέρες πέταξε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου που δολοφόνησε. Μάλιστα το εν λόγω βίντεο το είχε ανεβάσει στο κανάλι που διατηρούσε στο youtube. Ο 27χρονος Γ. Π. το μεσημέρι της Δευτέρας ομολόγησε πως είναι ο δολοφόνος της Suzanne Eaton και αποκάλυψε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Η 60χρονη βιολόγος είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου
Ο άνδρας ήξερε την περιοχή. Έτσι πιστεύοντας πως οι Αρχές δεν θα μπορέσουν να τον εντοπίσουν έκρυψε το πτώμα στη σπηλιά. Νόμιζε πως θα διέφευγε της σύλληψης αλλά έπεσε σε ένα μεγάλο λάθος.  Ίχνη από το αυτοκίνητό του βρέθηκαν στην περιοχή που είχε μεταφερθεί, τοποθετηθεί και θαφτεί η σορός της 60χρονης. Τα ίχνη αυτά σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, στένεψαν τον κύκλο των υπόπτων και τελικώς αποκάλυψαν την ταυτότητά του.

Ο δολοφόνος με τη σύζυγό του
Ο δολοφόνος με τη σύζυγό του

Ο νεαρός άνδρας, πατέρας δύο παιδιών και αγρότης στο επάγγελμα διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της άτυχης επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.


Τα τελευταία λεπτά που έζησε η βιολόγος στα χέρια του ήταν βασανιστικά. Τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του και την τραυμάτισε. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στον δρόμο. Στη συνέχεια όπως απέδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ο 27χρονος πέρασε τουλάχιστον δύο φορές από πάνω της με το αυτοκίνητό του. Το θύμα ήταν εν ζωή όταν ο φονιάς σήκωσε το σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο πορτμπαγκάζ. Η βιολόγος χτυπούσε τη λαμαρίνα για να της ανοίξει. Στη συνέχεια της κατάφερε μαχαιριές για να την ακινητοποιήσει και πρέπει τότε να της έκοψε το αυτί. Επιχείρησε να τη βιάσει και στο τέλος τη στραγγάλισε.


Πληροφορίες από: cretapost.gr
Διαβάστε επίσης: Τη χτύπησε με αυτοκίνητο, τη μαχαίρωσε και μετά τη στραγγάλισε