ΔΕΗ: Το απίστευτο… «μήνυμα» του Παναγιωτάκη στους εργαζόμενους μετά την παραίτηση! (ΦΩΤΟ)

panagiwtakhs_deh_1007_1-768x514
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, παραιτήθηκε και μετά τις εξελίξεις έστειλε μήνυμα στους υπαλλήλους της επιχείρησης.
Δείτε επίσης: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ» ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ – ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ Μ@ΛΑΚ@ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου κανονικά για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων της ΔΕΗ με στόχο η διαδοχή μου να γίνει με πλήρη διασφάλιση της συνέχειας και της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης».
Αυτό επισημαίνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε επιστολή προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης μετά την γνωστοποίηση της παραίτησής του.
Νωρίτερα σε συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, ο κ. Παναγιωτάκης υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου, όπως και ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του προς τους εργαζόμενους, η κυβέρνηση να εφαρμόσει την πολιτική της. Ο επικεφαλής της ΔΕΗ αναφέρει ότι κατά τη συνάντηση ενημέρωσε αναλυτικά τον υπουργό για τα επείγοντα προβλήματα της επιχείρησης, ανέλυσε την κατάστασή της και παρέθεσε τις προτάσεις του για τη στρατηγική ανάπτυξης της.
Ο κύριος Παναγιωτάκης καλεί τέλος τους εργαζόμενους να συνεχίσουν απερίσπαστοι με αμείωτο ζήλο την εκπλήρωση των καθηκόντων τους για τη ΔΕΗ.
Δείτε ολόκληρη την επιστολή
DEI1makeleio.gr/