Το "φίλτρο του τρόμου" - Το "ναρκωτικό των τζιχαντιστών"

Της Νεφέλης Λυγερού
Δεν πεινάς, δεν νυστάζεις, δεν πονάς. Βουλιάζεις σε μία απάθεια, η οποία σου στερεί κάθε μορφή ενσυναίσθησης προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν. Σχεδόν αποτινάσσεις κάθε ανάγκη, κάθε συναίσθημα που είναι συνυφασμένο με την ανθρώπινη φύση.
Μπορείς να αντέξεις χωρίς νερό και τουαλέτα, μέχρι και δύο εικοσιτετράωρα. Το Captagon, γνωστό και ως το ναρκωτικό των τζιχαντιστών, δρα στον εγκέφαλο και δίνει στον χρήστη την ψευδαίσθηση ότι είναι άτρωτος. Δεν έχει πλέον, καμία αναστολή, κανέναν ηθικό φραγμό, ενώ μία έντονη ευφορία υπερκαλύπτει κάθε αίσθηση λογικής, κάθε ηθική αναγωγή του ποιο είναι το σωστό και ποιο είναι το λάθος.

Ο χρήστης του μπεζ αυτού χαπιού αισθάνεται αυξημένη αίσθηση μυϊκής ισχύος, σε συνδυασμό με μία μαχητική ικανότητα και οργή που τον μετατρέπει σε χειραγωγίσιμο στρατιώτη. Για την ακρίβεια σκοτώνει αποτελεσματικότερα και σκοτώνεται επίσης ευκολότερα, χωρίς να νοιάζεται αν θα αυτοπυρποληθεί ή θα στερήσει τη ζωή μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας και ενός ανήλικου παιδιού.
slpress.gr