Δευτέρα, Ιουλίου 29

Τζένη Μπαλατσινού: Σοκαριστικες αλήθειες για τις εκτρώσεις που έχει κάνει!

e569d7_balatsinou
Πριν από λίγες μέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην παρέα του Πρωινό mou και μίλησε για όλους και για όλα. Έτσι σήμερα ήρθε η ανταπόδοση από την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς βρέθηκε λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της, καλεσμένη στην παρέα του Happy Day.

Η ίδια αναφέρθηκε σε κάποια σημεία του χαρακτήρα της καθώς και στο πώς αντιμετωπίζει κάποιες φορές τις συζητήσεις που προκύπτουν στην εκπομπή. Με αφορμή τα λόγια της, η Ελένη Τσολάκη ρώτησε την παρουσιάστρια αν υπάρχει κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στον αέρα του Πρωινό mou.
«Ναι έχει υπάρξει κάτι, που αισθάνθηκα λίγο άβολα και μάλιστα πρόσφατα, κάτι το οποίο δεν θέλω να αναφέρω τώρα για να μην πάρει και άλλες διαστάσεις», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αμέσως κατάλαβε πως επρόκειτο για την αποκάλυψη που είχε κάνει η παρουσιάστρια και αφορούσε στις δυο εκτρώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.
«Είναι στιγμές που μέσα από την κουβέντα, χαλαρώνεις με την συζήτηση και λες πράγματα που δεν θέλεις και πραγματικά τώρα δεν θέλω να το συζητήσουμε καθόλου», συμπλήρωσε η Τζένη. Η παρουσιάστρια του Happy Day όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να αναφέρεται στο θέμα με την παρουσιάστρια του Πρωινό mou να την διακόπτει λέγοντας της: «Δεν θέλω να το συζητήσουμε».makeleio.gr