Τετάρτη, Ιουλίου 17

Έλενα Ράπτη: Είναι φανερό πως κάτι αλλάζει στην πολιτική

--Το μόνο σίγουρο είναι ότι αλλάζουν χέρια οι υπέρ παχυλοί μισθοί βουλευτών από Συριζαίους σε Νεοδημοκράτες
Έλενα Ράπτη: Είναι φανερό πως κάτι αλλάζει στην πολιτική
To πρωί της Τετάρτης έγινε η ορκωμοσία της νέας Βουλής μετά από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου και την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης, η οποία έχει αρχίσει να δρομολογεί ήδη την υλοποίηση του προγράμματός της.
Στον περίβολο και την αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου οι νεοεκλεγμένοι εκπρόσωποι έδωσαν το παρόν, αναλαμβάνοντας επισήμως τα νέα τους καθήκοντα.
Πολλοί βουλευτές ήταν «πρωτάρηδες», υπήρχαν όμως και εκείνοι που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν σε ορκωμοσίες και έχουν υπηρετήσει τον ελληνικό λαό από το συγκεκριμένο πόστο.
Μέσα σε αυτούς και η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, η οποία είναι μέλος του κοινοβουλίου από το 2004 και επανεξελέγη και στις πρόσφατες εκλογές.

Η κ. Ράπτη σε δηλώσεις της για την ορκωμοσία και τη νέα κυβέρνηση αναφέρθηκε στην αισιοδοξία της για την επόμενη μέρα της χώρας, τονίζοντας ότι κάτι αλλάζει στην πολιτική.

«Ξεκίνησε μία νέα θητεία με πολλές προσδοκίες και πολλή δουλειά. Είναι φανερό από τις πρώτες ημέρες της νέας διακυβέρνησης πως κάτι αλλάζει στην πολιτική. Είμαι αισιόδοξη πως όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε αυτό που υποσχεθήκαμε σε όλους τους Έλληνες» επεσήμανε η Έλενα Ράπτη.