Παρασκευή, Ιουλίου 26

ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΥΦΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ… ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ «ΣΥΞΥΛΟ» ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΑΥΤΑΚΙ. ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΠΟΝΗΡΑ. ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΑΝ «ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ» Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

elli koulis
Κυβερνήσεις πέφτουν, κυβερνήσεις ανεβαίνουν!

Πρωθυπουργοί έρχονται και απέρχονται

Προέδροι της Δημοκρατίας ξεχωρίζουν για την παρατηρητικότητα τους, και άλλοι περνούν απλά απαρατήρητοι

Δημοσιογράφοι μεγαλουργούν και κυριαρχούν στην πιάτσα ενώ άλλοι βγαίνουν σε σύνταξη.


Υπάρχει ωστόσο ένα υπέροχό πλάσμα που μένει όλα αυτά το χρόνια κυρίαρχη στο επάγγελμα της .

Η δε γοητευτικότατα της παραμένει διαχρονικά στα ύψη.

Μιλάμε για την Έλλη Στάη την δημοσιογράφο με τα ωραία γαλάζια μάτια με μια μικρή απόχρωση πρασίνου.
Μιλάμε για την Έλλη Στάη που στα νιάτα της ημίγυμνη βουτούσε στην Ελούντα έχοντας στο πλευρό της τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιανη και τον μετέπειτα πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
PASOK-1-770x375
Το 2015 ο φακός και πάλι την απαθανάτισε ημίγυμνη και ήταν ακόμα πιο λαμπερή
elli
Την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ, χωρίς ωστόσο να καταγράφει επιτυχία. Στο δελτίο της ωστόσο έγινε «σούσουρο», όταν μετά από μια απροσεξία τεχνικού(που του κόστισε την θέση του), βγήκε στον αέρα, το παράπονο της Έλλης να μην της έχει ζητήσει ο Τσίπρας μέχρι τώρα, να να κατεβεί υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιοι την κατηγορούν ότι κυνηγάει του άνδρες που έχουν χρήμα και εξουσία. Η Έλλη Στάη έχει κάνει πέντε γάμους κυρίως με ισχυρούς πολιτικούς και εφοπλιστές.
Χτες με αφορμή την αποκατάσταση της Δημοκρατίας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Μια φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει γίνει θέμα συζήτησης σε ολκή την πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα.
ελλη
Ο Τσίπρας πάει να της πιάσει το χεράκι και εκεί απλά τον κοιτά ψυχρά. Τα ωραία της μάτια έχουν ένα δολοφονικό βλέμμα
tsipras_stai_lakopoulos
Ο Τσίπρας πάει να της πιάσει το χεράκι και εκει απλά τον κοιτά ψυχρά. Τα ωραία της μάτια έχουν ένα δολοφονικό βλέμμα. Μέχρι και εμείς ανατριχιάσαμε.
Η γνωστή δημοσιογράφος αμέσως μετά άφησε σύξυλο τον πρώην και είχε μια θερμή συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο ψιθύριζε κάτι στο αυτί ή ξεσπούσε σε γέλια.;
ελλη κουλης
ελλη κουλης2
makeleio.gr