Ο ΣΥΡΙΖΑίος Παπαχριστόπουλος στηρίζει Μητσοτάκη


Ο ΣΥΡΙΖΑίος Παπαχριστόπουλος στηρίζει Μητσοτάκη

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βάζει σε μπελάδες τον Αλέξη Τσίπρα .
Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου, εξέφρασε την άποψη ότι «θετικά σημεία θα είναι χαζομάρα να μην τα ψηφίσουμε» με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος.

«Λέμε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ένα σημείο που είναι θετικό δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το ψηφίσουμε» συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Στα θετικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο νεοεκλεγείς με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής πίστσωσε την επιλογή Δένδια για το υπουργείο Εξωτερικών «γιατί δεν είχε πάει σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία» αλλά και την επιλογή του Μαργαρίτη Σχοινά για τη θέση του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ επισημαίνοντας ξανά ότι ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Για μένα η κυβέρνηση έχει περίοδο χάριτος 2-2,5 μηνών «και αυτό είναι το λογικό».
Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχολίασε, τέλος, ότι «δεν είναι κακό» η παρουσία βουλευτών στον ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι για τον ίδιο είναι σωστό να εκλέγεται ο αρχηγός από τη βάση του κόμματος.