Πέμπτη, Ιουλίου 11

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Ένας λαός «Ιούδας » με αμνησία …



Αυτό που δείχνουν οι εκλογές και η επικράτηση της ΝΔ είναι ,ότι αν δεν επέμβει ο Θεός και ειδικά η Παναγιά ,θα έχουμε το τέλος του Ιούδα ..
Για ποιο λόγο ο Ιούδας καταστράφηκε ,αυτοκτόνησε και δεν σώθηκε από την «απώλεια» της ψυχής του .
Γιατί επέδειξε «μεταμέλεια» και όχι «μετάνοια » ..
Ποια η διαφορά ;

Στην μεταμέλεια ,δέχεσαι απλά ότι έκανες λάθος ,δεν ζητάς συγνώμη ,δεν έχεις βαθιά συντριβή και προσπαθείς με κάποιες πράξεις να διορθώσεις την κατάσταση και να ανακαλέσεις τις ενέργειες σου .
Να μπαλώσεις τα λάθη σου αντί να ξηλώσεις τον παλιοχαρακτήρα σου και να τον αλλάξεις «ψυχικά » απλά και όμορφα να μετανοήσεις με ταπείνωση ενώπιον του κύριου και Θεού σου !!!
Αυτό θέλει ταπείνωση ,να παραδεχθείς την «μικρότητα» σου ,να σπάσεις την «πώρωση» της καρδίας σου και ο Ιούδας δεν μπορούσε ..
Ο Ιούδας επέστρεψε τα χρήματα ,νομίζοντας ότι αυτό θα τον σώσει «πνευματικά » και θα συγχωρεθεί η «πονηρία» του με «πονηρία» …
Αλλά κατέληξε «κρεμασμένος » από την συνείδηση του και τα χρήματα ένα χωράφι νεκροταφείο..
Ο Ελληνικός λαός ,εμείς ,αφήνουμε την θεία πρόνοια ,τον Θεό πάλι απ’ έξω ,λες και δεν παίζει κανέναν ρόλο ο Θεός,δεν ζητάμε ταπεινά συγνώμη ,δεν επιστρέφουμε σε αυτόν ,αλλά στις «παραλίες» με την ελπίδα μας στον » Κούλη » τον νέο σωτήρα μας .
Ενώ η ιστορία μας είναι συνδεδεμένη με τον Θεό (Βυζάντιο ,Επανάσταση 1821 κ.α )
Δίνουμε τα «κλειδιά» της σωτηρίας μας στους παλιούς «καταστροφείς» μας καμμια αναφορά στον Θεό ,οι ίδιοι άνθρωποι σωτήρες μας …
Από το κακό στο χειρότερο ,από έναν ανειλικρινή άθεο ηγέτη ,σε έναν όπως θα δείτε όχι μόνο ψεύτη ,υποκριτή ,κυνικό άλλα και κακό μοχθηρό για τους δημόσιους υπαλλήλους και τους φτωχούς .
Τελικά υπάρχει χειρότερος ,τον βρήκαμε και τον αξίζουμε .Αλλά όχι μόνο αυτός ,αλλά και όσοι θα είναι γύρω του…
Το «σοκ» είναι αναπόφευκτο..
“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

 triklopodia.gr