Κυριακή, Ιουλίου 7

Ο πιο επικίνδυνος λαός του κόσμου έδωσε εντολή στον Μητσοτάκη να κυβερνήσει και στον Τσίπρα να ξηλώνει με λοστούς τα πεζοδρόμια

Ερχεται μια εποχή-κόλαφος για την Ελλάδα με την μεταπολίτευση και τους ολιγάρχες να είναι παρόντες

Ο πιο επικίνδυνος λαός του κόσμου και από τους πλέον άσκεφτους έδωσε εντολή στον Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός και στον Τσίπρα να ξηλώνει με λοστούς τα πεζοδρόμια, τις τράπεζες, τα αστυνομικά τμήματα. Ερχεται μια εποχή-κόλαφος για την Ελλάδα με την μεταπολίτευση και τους ολιγάρχες να είναι παρόντες και το πελατειακό κράτος πανίσχυρο.

Από τον Βασίλη Μπόνιο-EIKONA William Faithful


Νίκη και αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με 39,8%, και εξακομματική Βουλή, καταδεικνύει και η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος από την Singular Logic. Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα κυμανθεί μεταξύ 31,5%  και 31, 6%.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Singular Γιάννη Θεοδωρόπουλου με καταμετρημένο περίπου το 10% των ψήφων, στη Βουλή μπαίνουν έξι κόμματα με πρώτη δύναμη τη ΝΔ που σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση και εκλέγει στην εθνική αντιπροσωπεία περίπου 158 βουλευτές.
Σοβαρό είναι και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Κοινοβουλίου η Χρυσή Αυγή σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση αποτελέσματος της Singular Logic.kourdistoportocali.com